Unc0ver 5.0: Το jailbreak του iOS 13.5 για όλα τα iPhone και iPad έρχεται σύντομα

0
Το jailbreak θα ταράξει και πάλι τα νερά ξανά και με τρόπο που δεν θα περάσει απαρατήρητος. Το Unc0ver 5.0 θα είναι σύντομα διαθέσιμο με ένα μεγάλο στοιχείο που ειναι ότι απευθύνεται σε όλα τα iPhone και iPad που μπορούν να εγκαταστήσουν το iOS 13.5 και μπορούν να είναι jailbreak.  
Σε ένα tweet, η υπεύθυνη ομάδα του Unc0ver λέει: "Σύντομα θα προσφέρουμε στο Unc0ver 5.0.0 υποστήριξη για όλες τις εκδόσεις του iOS που έχουν υπογραφεί σε όλες τις συσκευές με ευπάθεια τύπου 0. ημέρα στο επίπεδο του πυρήνα που ανήκει στο Pwn20wnd (…) Ενημερώστε τις συσκευές σας στο iOS 13.5 και ακολουθήστε την πρόοδό μας στο unc0ver.dev » .

Αρκεί να πούμε ότι αυτή η ανακοίνωση έχει ως αποτέλεσμα μια μικρή βόμβα. Ακόμη και τα iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ή ακόμη και το iPhone SE και το iPad Pro 2020 θα επηρεαστούν απο αυτό, καθώς ο Pwn20wnd (ο οποίος είναι ο κύριος προγραμματιστής της ομάδας Unc0ver) γενικά καθορίζει τις συσκευές που δεν είναι σύμφωνες. Και εδώ, δεν αναφέρεται καμια ασυμβίβαστη συσκευή.

Δεν γνωστοποιείται συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας προς το παρόν, αλλά ο ιστότοπος του Unc0ver δείχνει ότι διεξάγονται οι τελικές δοκιμές και η πρόοδος είναι στο 90%. Είμαστε στο δρόμο για την μεγάλη εκδρομή πριν από το τέλος της εβδομάδας;
Συντονιστείτε στο μπλοκ για την συνέχεια...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !