Το iOS 13.5 beta 4 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε την τέταρτη beta (build 175065a) του iOS 13.5 στο iPhone και το iPadOS 13.5 στο iPad . Φτάνει μια εβδομάδα μετά την προηγούμενη. Προς το παρόν προσφέρεται μόνο στους προγραμματιστές (οι δημόσιοι δοκιμαστές θα πρέπει να εξυπηρετούνται πολύ σύντομα). 
Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες αλλαγές είναι διαθέσιμες με αυτήν τη νέα έκδοση. Η beta της περασμένης εβδομάδας ήταν μια ευκαιρία να έχουμε το API ανίχνευσης επαφών για τη δημιουργία εφαρμογών coronavirus. Ορισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, αποφάσισαν ωστόσο να μην τη χρησιμοποιήσουν, προτιμώντας μια "σπιτική" λύση. Επιπλέον, το beta μπόρεσε να προσαρμοστεί στις μάσκες που φοράμε αυτή τη στιγμή . Και μια νέα επιλογή εμφανίστηκε στο FaceTime για απενεργοποίηση του ζουμ στο άτομο που μιλά .

Η τέταρτη beta του iOS 13.5 είναι διαθέσιμη για λήψη τώρα από τις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού, εάν η συσκευή σας έχει διαμορφωθεί με το προφίλ για λήψη beta.

Εκτός από το iOS 13.5, η Apple προσφέρει το τέταρτο beta (build 17L5560a) του tvOS 13.4.5 στο Apple TV και το τέταρτο beta (build 17T5607a) του watchOS 6.2.5 για το Apple Watch.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !