Η Apple ενημερώνει το υλικολογισμικό AirPods Pro στην έκδοση 2D15

0
Η Apple κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα ενημέρωση υλικολογισμικού για το AirPods Pro , αναβαθμίζοντας το προηγούμενο υλικολογισμικό, στην έκδοση 2C54 ή 2B588, στο νέο υλικολογισμικό, 2D15. 
Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το τι νέο υπάρχει στο ανανεωμένο υλικολογισμικό αυτή τη στιγμή, αν και έχουν υπάρξει κάποιες καταγγελίες από τους χρήστες των AirPods Pro‌ σχετικά με ζητήματα ακύρωσης ενεργού θορύβου με το προηγούμενο υλικολογισμικό.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρος τρόπος για την αναβάθμιση του υλικολογισμικού του AirPods Pro , με το νέο υλικολογισμικό εγκατεστημένο over-the-air ενώ τα AirPods είναι συνδεδεμένα σε μια συσκευή iOS. Η τοποθέτηση των ‌‌AirPods‌‌ στην θήκη, η σύνδεση των ‌‌AirPods‌‌ σε μια πηγή ενέργειας και, στη συνέχεια, η σύζευξη των ‌‌AirPods‌‌ με ένα iPhone ή ένα iPad θα πρέπει να αναγκάσει την ενημέρωση μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Ελέγξτε το υλικολογισμικό ‌AirPods Pro‌ ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

1)Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods‌‌ είναι συνδεδεμένα στη συσκευή σας iOS.
2)Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
3)Πατήστε Γενικά.
4)Πατήστε Σχετικά.
5)Πατήστε ‌‌ AirPods‌‌.
6)Κοιτάξτε τον αριθμό δίπλα στο "Έκδοση υλικολογισμικού".

Η Apple κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο την ενημέρωση υλικολογισμικού 2C54, αλλά αργότερα την τράβηξε, οπότε ορισμένα άτομα που ενημέρωσαν έχουν το υλικολογισμικό 2C54 ενώ άλλα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το 2B588.

Οι ενημερώσεις υλικολογισμικού του AirPods Pro‌ συχνά περιλαμβάνουν βελτιώσεις απόδοσης, επιδιορθώσεις σφαλμάτων και τροποποιήσεις λειτουργιών, αλλά ενδέχεται να μην ανακαλύψουμε τι νέο υπάρχει, καθώς η Apple δεν παρέχει κανένα είδος σημειώσεων της έκδοσης για ενημερώσεις των AirPods‌.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !