Νέο MacBook Pro 13 ″: χωρίς Wi-Fi 6, αλλά υποστήριξη για οθόνες 6K και Dolby Atmos

0
Η Apple παρουσίασε ένα νέο MacBook Pro 13 ιντσών αυτήν την εβδομάδα. Οι κύριες καινοτομίες του είναι η παρουσία του πληκτρολογίου με μηχανισμό ψαλιδιού, επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς, αποθήκευση έως 4 TB και μνήμη RAM έως 32 GB. Υπάρχουν επίσης οι εξής άλλες βελτιώσεις. 
Το νεο MAC διαθέτει τώρα οθόνη 6K (6.016 × 3.384 εικονοστοιχεία) στα 60 Hz, όπου το προηγούμενο μοντέλο θα μπορούσε να διαχειριστεί «μόνο» μια οθόνη 5K ή δύο οθόνες 4K. Είναι επομένως δυνατό να εκμεταλλευτείτε πλήρως την οθόνη Pro Display XDR της Apple τώρα.

Σημειώστε: η υποστήριξη για οθόνη 6K είναι δυνατή μόνο εάν χρησιμοποιείτε MacBook Pro 13 ιντσών με επεξεργαστή Intel 10ης γενιάς. Δυστυχώς, τα βασικά μοντέλα που προσφέρει η Apple διαθέτουν επεξεργαστή 8ης γενιάς, κάτι που είναι λίγο απογοητευτικό προς το παρόν.

Από την άλλη πλευρά, το νέο MacBook Pro υποστηρίζει ήχο Dolby Atmos, όπως το MacBook Pro 16 ιντσών και το MacBook Air που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Υπάρχει επίσης πρόοδος όσον αφορά την ηχογράφηση καθώς ο υπολογιστής φέρνει ένα σύνολο τριών μικροφώνων.

Υπάρχει ένα σημείο που μπορεί να ενοχλήσει με αυτό το MacBook Pro και ειναι ότι παραμένει σε Wi-Fi 5 και δεν υποστηρίζει Wi-Fi 6, σε αντίθεση με το iPhone 11/11 Pro, το πιο πρόσφατο iPad Pro και ακόμη και το νέο iPhone SE. Και για να συνεχίσουμε με τα άσχημα νέα, η Apple προσφέρει ακόμα την κάμερα των 720p.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !