Cydia: Προσθέστε μια αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη κλειδώματος του iPhone

0
Είστε ενθουσιασμένοι για μια επερχόμενη εκδήλωση που περιμένετε με αγωνία, όπως τα γενέθλιά σας, τις διακοπές σας και θέλετε να παρακολουθήσετε τον αριθμό των ημερών που απομένουν για αυτήν την εκδήλωση; Τότε, η αντίστροφη μέτρηση είναι για εσάς.  
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Counted tweak που προσθέτει μια απλή και μινιμαλιστική αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη κλειδώματος του iPhone. Η αντίστροφη μέτρηση αντικαθιστά την ημερομηνία που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από την ώρα. Εμφανίζεται στην οθόνη όταν ο χρήστης πατάει το ρολόι της οθόνης κλειδώματος και εξαφανίζεται όταν πατηθεί ξανά το ρολόι.

Με τη βοήθεια αυτού του απλού μετρητή θα μπορείτε να δείτε τον αριθμό των ημερών που απομένουν για την εκδήλωσή σας καθιστώντας ευκολότερη και διασκεδαστική την παρακολούθηση του χρόνου.

Το tweak επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μια ημερομηνία για το συμβάν, το οποίο χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του αριθμού των υπόλοιπων ημερών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να καθορίσουν για ποιο συμβάν ρυθμίζουν τον μετρητή επιλέγοντας ένα θέμα αντίστροφης μέτρησης. Οι επιλογές περιλαμβάνουν γενέθλια, διακοπές κ.λπ.

Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να αλλάξουν τον τρόπο εμφάνισης του κειμένου αντίστροφης μέτρησης και να επιλέξουν εάν η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι ημικύκτυλη, έντονη ή βαριά. Μπορείτε να ορίσετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα της οθόνης κλειδώματος ή στην ταπετσαρία.

Το tweak σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε την ευθυγράμμιση για το κείμενο αντίστροφης μέτρησης, το οποίο είναι και πάλι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείτε επίσης ένα προσαρμοσμένο θέμα στην οθόνη κλειδώματος.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Counted tweak από το repo Chariz του Cydia όπου είναι διαθέσιμο δωρεάν. Λειτουργεί με iOS 13.0 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !