Το Face ID δεν λειτουργεί; Αυτή η ρύθμιση θα μπορούσε να το διορθώσει

0
Από το iPhone X και μετά, το Face ID ήταν ο βασικός τρόπος για να ξεκλειδώσετε το iPhone σας. Ως επί το πλείστον, λειτουργεί εξαιρετικά καλά και προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας που το Touch ID δεν έχει ίσως. Ωστόσο, η τεχνολογία δεν είναι τέλεια. Αν διαπιστώσετε ότι το Face ID δεν λειτουργεί για εσάς, ενδέχεται να υπάρχει ένα φταίξιμο στις ρυθμίσεις του iOS.  
Η Apple εδώ έχει να κάνει με την ασφάλεια γι 'αυτό περιλαμβάνει μια προεπιλεγμένη ρύθμιση που ονομάζεται "Require Attention for Face ID"  (Απαιτείται προσοχή για το Face ID) που κάνει ακριβώς αυτό. Εάν το iOS δεν πιστεύει ότι η πλήρης προσοχή σας είναι στο iPhone σας κατά τη σάρωση Face ID, θα τερματιστεί η σάρωση. Είναι μια καλή ιδέα για να βεβαιωθεί ότι το iPhone σας δεν ξεκλειδώνει από λάθος,  όταν οι προσπαθείτε να ανοίξετε το iPhone σας.

Ευτυχώς, αυτή η ρύθμιση είναι εύκολο να απενεργοποιηθεί. Απλώς ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και μετά πατήστε "Face ID & Passcode". Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την εναλλαγή δίπλα στο στοιχείο "Require Attention for Face ID". Απλώς πατήστε "Ok" στο αναδυόμενο παράθυρο που σας προειδοποιεί για τους κινδύνους ασφαλείας και θα είστε έτοιμοι.

Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι αυτή η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι ο λόγος που οι σαρώσεις Face ID δεν λειτουργούν καλά, αλλά είναι καλό να ελέγξετε πρώτα πριν δοκιμάσετε κάτι άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !