Απόκρυψη της εγκοπής από την οθόνη του iphone

0
Ακόμα δεν μπορείτε να συνηθίσετε την εγκοπή iPhone και δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε την Apple να κυκλοφορήσει ένα πιο διακριτικό iPhone με τις κάμερες; Τότε δεν έχετε παρά, δοκιμάστε το tweak eggNotch στο jailbreak iPhone σας. Αυτό το tweak, όπως ίσως έχετε ήδη μαντέψει, επιτρέπει στους χρήστες να κρύψουν την εγκοπή του iPhone τους ή να το κάνουν πιο διακριτική.  
Το eggNotch tweak κάνει το iPhone να είναι πιο όμορφο για κάποιους, μεταμφιέζοντας το ομοιόμορφο μέτωπο της συσκευής. Ωστόσο, σε αντίθεση με πολλά άλλα tweaks όπως αυτό, αυτό το hack δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προσθέσουν επίσης ένα χρώμα της επιλογής τους γύρω από την εγκοπή και να δώσουν στη συσκευή τους μια μοναδική εμφάνιση.

Έτσι, ενώ μπορείτε να προσθέσετε ένα μαύρο φόντο γύρω από την εγκοπή για να το «κρύψετε», μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μπλε χρώμα για να το κάνετε πιο εμφανές και να δώσετε στη συσκευή σας μια διαφορετική εμφάνιση. Εκτός από την προσθήκη χρώματος και στις δύο πλευρές της εγκοπής του iPhone, το eggNotch κάνει επίσης τις στρογγυλεμένες γωνίες του iPhone UI.

Από τον πίνακα προτιμήσεων μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης της εγκοπής της συσκευής σας επιλέγοντας ένα χρώμα εγκοπής και να αλλάξετε το χρώμα των στοιχείων γραμμής κατάστασης.

Το tweak eggNotch διατίθεται δωρεάν στο repo BigBoss. Λειτουργεί με το iOS 13, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματιστή του θα πρέπει επίσης να λειτουργεί σε iOS 12 και iOS 11.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !