iPhone: η ιδέα της αντίστροφης ασύρματης φόρτισης ενισχύεται

0
Το NFC Forum έχει υιοθετήσει μια νέα προδιαγραφή για την ασύρματη φόρτιση. Η Apple είναι μέλος του Φόρουμ NFC από το 2015 . Αυτή η κοινοπραξία είναι υπεύθυνη για την προώθηση και ανάπτυξη της ασύρματης τεχνολογίας.  
Η προδιαγραφή της ασύρματης φόρτισης (WLC) "επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση μικρών καταναλωτικών συσκευών και συσκευών IoT με μπαταρία σε smartphone ή άλλη συσκευή φόρτισης NFC με ρυθμό μεταφοράς ισχύος έως 1 W" , υποδεικνύει το φόρουμ NFC. Μια μόνο κεραία αρκεί για τη φόρτιση και τη διαχείριση της γενικής επικοινωνίας.

Αυτή η εικασία αναβιώνει την ιδέα ότι το iPhone θα μπορούσε να προσφέρει αντίστροφη ασύρματη φόρτιση σε άλλες συσκευές στο μέλλον. Αυτή η λειτουργία φημολογήθηκε ότι θα έκανε το ντεμπούτο της στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro, αλλά η Apple τελικά δεν έκανε τίποτα για αυτο. Στην πραγματικότητα, οι διαρροές της τελευταίας στιγμής έδειξαν ότι η Apple εγκατέλειψε το έργο λίγο πριν από την κυκλοφορία των smartphone .

Ίσως φέτος να είναι καλή συγκυρία με το iPhone 12. Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι φήμες δεν έχουν αναφέρει τίποτα για αυτό το θέμα ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη ασύρματη φόρτιση θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα για όσους διαθέτουν AirPods. Η απλή τοποθέτηση της θήκης φόρτισης στο πίσω μέρος του iPhone θα μπορεί να μας βοηθήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !