DolphiniOS σε iPhone / iPad: εξομοιωτής Wii και GameCube χωρίς jailbreak

0
Το DolphiniOS δεν απαιτεί πλέον απαραίτητα ένα jailbreak iPhone ή iPad. Πράγματι, αυτός ο εξομοιωτής για παιχνίδια Wii και GameCube μπορεί πλέον να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να έχει εγκατεστημένο το μέγιστο iOS 13.4.1. Δεν λειτουργεί πλέον από το iOS 13.5.  
Η διαθεσιμότητα του DolphiniOS χωρίς jailbreak είναι δυνατή χάρη στο ελάττωμα PyshicPaper που δημοσιεύτηκε από τη Siguza. Η εγκατάσταση γίνεται μέσω του AltStore, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως εναλλακτική λύση για το περίφημο Cydia Impactor. Το AltStore έχει ήδη συζητηθεί εδώ στο παρελθόν για την εγκατάσταση ορισμένων jailbreaks για το iOS 13.

Για να λειτουργήσει, το DolphiniOS απαιτεί μια συσκευή με τον επεξεργαστή Α9 τουλάχιστον (επομένως από το iPhone 6s) και με μια έκδοση iOS μεταξύ iOS 12.0 και iOS 13.4.1.

Το DolphiniOS λειτουργεί μόνο ως εξομοιωτής, όπου εναπόκειται στους χρήστες να βρουν παιχνίδια στο Διαδίκτυο. Μόλις ολοκληρωθεί, απλώς μεταφέρετε τα αρχεία στο DolphiniOS και ξεκινήστε να παίζετε αμεσα.

Εάν διαθέτετε συσκευή που δεν είναι jailbreak , πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του AltStore στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, κατεβάστε το DolphiniOS σε αυτήν τη διεύθυνση και εγκαταστήστε το αρχείο από τον υπολογιστή σας με το AltStore στο iPhone ή το iPad σας. Και αν έχετε jailbreak, κατεβάστε το DolphiniOS από την πηγή cydia.oatmealdome.me στο Cydia ή στο Sileo.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !