Η Apple θα αγοράσει μηχανή αναζήτησης DuckDuckGo, λέει ο αναλυτής

0
Τι γίνεται αν η Apple ασκήσει πίεση στο Google ή στο Bing της (Microsoft) έχοντας τη δική της μηχανή αναζήτησης; Για τον αναλυτή Toni Sacconaghi της εταιρείας Bernstein, η Apple θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά την αγορά του DuckDuckGo. 
Το DuckDuckGo είναι μια μηχανή αναζήτησης που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Είναι το ίδιο όραμα με την Apple με τα δικά της προϊόντα και υπηρεσίες. Σύμφωνα με τον Toni Sacconaghi, η Apple θα μπορούσε να αποκτήσει το DuckDuckGo για λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέρον για τον κατασκευαστή του iPhone;

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η Google πληρώνει δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο στην Apple για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari. Αυτό το ποσό αυξάνεται κάθε φορά και ο αναλυτής εκτιμά ότι είναι σήμερα περίπου 7 ή 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εξαγορά του DuckDuckGo θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι χρήσιμη αν η Apple είχε εγγυημένα κέρδη περίπου 7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη μηχανή αναζήτησης.

Για την ενημέρωση, η Apple χρησιμοποίησε στο παρελθόν το Bing για αναζητήσεις που έγιναν μέσω της Siri και Spotlight σε iOS και macOS, αλλά το 2017, η ομάδα άλλαξε σε Google για να εξασφαλίσει συνέπεια μεταξύ των συσκευών της .

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία φήμη ότι η Apple ενδιαφέρεται να αγοράσει οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης, είτε πρόκειται για την DuckDuckGo ή άλλη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !