iPhone 12: η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Ιούλιο

0
Η παραγωγή του iPhone 12 αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες. Σύμφωνα με τo Digitimes , η Apple αναμένεται να ολοκληρώσει τη δεύτερη φάση του τεστ Engineering Verification Test (EVT) στα τέλη Ιουνίου και θα ξεκινήσει την παραγωγή μεγάλης κλίμακας τον Ιούλιο.   
Προτείνεται ότι τα τέσσερα μοντέλα θα τεθούν σε παραγωγή τον Ιούλιο και ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει από την Apple τον Σεπτέμβριο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλες οι παραλλαγές θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο.

Προηγούμενες φήμες έχουν δείξει ότι η κυκλοφορία θα είναι σε δύο στάδια. Ο Ming-Chi Kuo εξήγησε ότι το "high-end" iPhone 12 (το οποίο θα αντικαταστήσει το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max) πρέπει να φτάσει λίγο αργότερα λόγω της υποστήριξης του 5G  και μιας αλλαγής που έχει έγινε στις κεραίες.

Οι κύριες λεπτομέρειες για το iPhone 12 είναι λίγο πολύ γνωστές : δύο iPhone 12s 5,4 και 6,1 ιντσών, iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 12 Pro Max, οθόνη OLED 6,7 ιντσών σε όλα μοντέλα, υποστήριξη για 5G, μικρότερη εγκοπή, σχέδιο που πρέπει να εμπνέεται από το iPhone 4 / iPad Pro με ευθείες άκρες και σαρωτή LiDAR στο iPhone 12 Pro / iPhone 12 Pro Max.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !