Gmail iOS: Η σκοτεινή λειτουργία είναι διαθέσιμη για όλους κανονικά

0
Η Google εφάρμοσε τη σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή του Gmail πριν από σχεδόν ένα χρόνο (τον Σεπτέμβριο του 2019), αλλά πολλοί χρήστες δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν επειδή η Google την έδωσε σταδιακά στους χρήστες. 
Όμως τώρα μια ενημέρωση της εφαρμογής Gmail στο iOS κυκλοφόρησε στο App Store και η Google αναφερει:

Επαγγελματική συμβουλή (αν δεν έχετε παρατηρήσει τίποτα): Μετά την αναβάθμιση σε iOS 13, μπορείτε πλέον να μεταβείτε από το θέμα του φωτός σε σκοτεινό και αντίστροφα. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε το προεπιλεγμένο θέμα συστήματος.

Για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία, ανοίξτε την εφαρμογή του Gmail, αγγίξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές επάνω αριστερά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Θέματα και επιλέξτε μία από τις διαθέσιμες επιλογές: ανοιχτό, σκοτεινό ή προεπιλεγμένο θέμα του συστήματος. Το τελευταίο σάς επιτρέπει να αλλάζετε αυτόματα σύμφωνα με το θέμα φωτός / σκοτεινού που έχει διαμορφωθεί στο iOS.

Εάν η επιλογή δεν εμφανιστεί, ανοίξτε το Gmail, αγγίξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές επάνω αριστερά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ανοίξτε το multitasking στο iOS, κλείστε το Gmail σύροντας την εφαρμογή, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα , ανοίξτε ξανά το Gmail και ελέγξτε αν έχει εμφανιστεί η ενότητα Θέματα. Υποτίθεται ότι είναι εκεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !