Η συνδρομή που συνδυάζει τις υπηρεσίες της Apple επιβεβαιώνεται με το iOS 13.5.5

0
Θέλετε μια συνδρομή all-in-one αντί να πληρώνετε για τις υπηρεσίες Apple ξεχωριστά; Έχουμε ήδη ακούσει για ένα τέτοιο έργο και αυτό επιβεβαιώνεται λίγο περισσότερο σήμερα χάρη στο iOS 13.5.5, το οποίο είναι διαθέσιμο σε beta . 
Το 9to5Mac βρήκε ορισμένες αναφορές σε αυτήν τη μοναδική συνδρομή στον κώδικα του iOS 13.5.5. Υπάρχουν ιδίως αναφορές "ομαδική προσφορά" και "συνδρομητική συνδρομή" που δεν υπήρχαν σε προηγούμενες εκδόσεις του iOS. Οι γραμμές κώδικα που βρέθηκαν συνδέονται με το σύστημα διαχείρισης συνδρομών της Apple.

Αυτή είναι η μόνη πληροφορία που βρέθηκε με το iOS 13.5.5 αυτή τη στιγμή και είναι ακόμη αρκετά "ελαφριά". Αυτό υποδηλώνει ότι η Apple δοκιμάζει τα νερά, αλλά οι χρήστες θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο πριν πραγματικά εκμεταλλευτούν ένα τέτοιο πακέτο.

Το πιο πιθανό πακέτο θα περιλαμβάνει Apple Music, Apple TV + και Apple News + (ή Apple Arcade). Ξεχωριστά, αυτές οι υπηρεσίες κοστίζουν 24,97 € / μήνα. Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί μια τιμή περίπου 20 € / μήνα για να κάνει μια έκπτωση.

Το iOS 13.5.5 βρίσκεται στο πρώτο beta για τώρα, θα πρέπει να δούμε αν άλλες παρόμοιες γραμμές κώδικα θα εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Αλλά είναι πιθανό το πακέτο για τις υπηρεσίες της Apple να μην φτάσει πριν από το iOS 14, όταν όλα είναι πραγματικά έτοιμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !