iPhone 12: Η κυκλοφορία του αργότερα από το αναμενόμενο σύμφωνα με τον προμηθευτή Broadcom

0
Έχει ήδη ειπωθεί ότι το iPhone 12 θα φτάσει αργότερα από το αναμενόμενο και αυτό επιβεβαιώνεται λίγο περισσότερο σήμερα απο την Broadcom. Αυτός ο προμηθευτής της Apple, ο οποίος φροντίζει να κατασκευάσει πολλά στοιχεία για το iPhone, το ανέφερε στα οικονομικά του αποτελέσματα. 
Ο Hock Tan, το αφεντικό της Broadcom, μίλησε για «σημαντική καθυστέρηση στον κύκλο προϊόντων» σε έναν «μεγάλο πελάτη κινητής τηλεφωνίας της Βόρειας Αμερικής» , κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής κλήσης που ακολούθησε τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων. Το όνομα Apple δεν έχει αναφερθεί, αλλά μπορούμε εύκολα να μαντέψουμε σε ποιον αναφέρεται ο Hock Tan. Επιπλέον, ο ηγέτης έχει ήδη αναφερθεί στην Apple στο παρελθόν με αυτόν τον όρο.

Προσθέτει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη, αλλά έχει να κάνει με το χρονοδιάγραμμα τώρα. «Φέτος, δεν αναμένουμε αύξηση του κύκλου εργασιών πριν από το τέταρτο δημοσιονομικό τρίμηνο. Ως αποτέλεσμα, αναμένουμε μια διαδοχική μείωση των εσόδων από το κινητό μας τηλέφωνο το τρίτο τρίμηνο » , είπε.

Η Apple παραγγέλνει ένα μεγάλο όγκο εξαρτημάτων από προμηθευτές κάθε χρόνο, και αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα στο τρίτο τρίμηνο, όταν ξεκινά η παραγωγή μεγάλης κλίμακας των νέων iPhone. Φαίνεται λοιπόν απίθανο το iPhone 12 να είναι έτοιμο για τον Σεπτέμβριο.

Υπήρξαν ήδη σταδιακά καθυστερημένες κυκλοφορίες τα τελευταία χρόνια. Το iPhone X, το 2017, κυκλοφόρησε για παράδειγμα το Νοέμβριο αντί για το Σεπτέμβριο. Ένα χρόνο αργότερα, το iPhone XS και το iPhone XS Max ήταν έτοιμα τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν ήταν διαθέσιμα μέχρι τον Οκτώβριο για να δούμε το iPhone XR.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !