Ο ιστότοπος της Apple γίνεται μαύρος με το μήνυμα του Tim Cook για τον ρατσισμό

0
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook δημοσίευσε την ανοιχτή επιστολή του σχετικά με το θάνατο του George Floyd και το πρόβλημα του ρατσισμού στις ΗΠΑ. Το μήνυμά του έχει δημοσιευτεί στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της Apple και μιλά για βαθιά ριζωμένο ρατσισμό και διακρίσεις στο αμερικανικό σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. 
Η ανοιχτή επιστολή του Tim Cook αφορούσε τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ ενώ ήταν υπό κράτηση της αστυνομίας τον περασμένο μήνα. Αναφέρθηκε σε αυτό ως « παράνομη δολοφονία » και είπε ότι είναι σοκαριστική και τραγική απόδειξη ότι πρέπει να στοχεύσουμε πολύ υψηλότερα από ένα κανονικό μέλλον. Είχε άλλωστε μοιραστεί ένα παρόμοιο υπόμνημα μεταξύ των υπαλλήλων της Apple την περασμένη εβδομάδα.

Η ανοιχτή επιστολή αντιμετωπίζει τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει η κοινότητα χρώματος στις ΗΠΑ. Ο Tim δήλωσε ότι παρόλο που η κατάσταση έχει βελτιωθεί με τα χρόνια, εξακολουθεί να απέχει πολύ από την ιδανική κατάσταση. Στην επιστολή του ανέφερε ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό όχι μόνο με τη μορφή βίας αλλά και στην καθημερινή εμπειρία. Οι διακρίσεις εξακολουθούν να παρατηρούνται στο δυσανάλογο αριθμό ασθενειών στις κοινότητες των Μαύρων και Καφέ και ότι υπάρχει ανισότητα στις υπηρεσίες γειτονιάς καθώς και στην εκπαίδευση των παιδιών.

Η επιστολή εξηγεί πώς η Apple προσπαθεί καθημερινά να γίνει μια εταιρεία όπου άτομα από κάθε κοινωνικό επίπεδο καλωσορίζονται σε όλο τον κόσμο στα καταστήματά της και προσπαθούν να γίνουν μια εταιρεία που περιλαμβάνει όλους. Ο Tim Cook δήλωσε ότι η αποστολή της Apple ήταν πάντα η δημιουργία τεχνολογίας που « εξουσιοδοτεί τους ανθρώπους να αλλάζουν τον κόσμο προς το καλύτερο. "

Ο Tim εξήγησε επίσης πώς η Apple προσπαθεί να καταπολεμήσει τις περιβαλλοντικές αδικίες, όπως η κλιματική αλλαγή, η οποία επηρεάζει έμμεσα τους ανθρώπους του χρώματος. Η εταιρεία που εδρεύει στο Cupertino δωρίζει σε οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας Equal Justice, που καταπολεμούν τη φυλετική αδικία και τις διακρίσεις.

Μπορείτε να βοηθήσετε οικονομικά την εξάχρονη κόρη του Τζορτζ Φλόιντ Γιάννα Φλόιντ και τη μητέρα της Ρόξυ Ουάσινγκτον, επισκέπτοντας μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων που έχει δημιουργηθεί στο GoFundMe .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !