AnswerOnHeadphones : και όλα γίνονται αυτόματα στα ακουστικά σας

0
Η απάντηση μιας τηλεφωνικής κλήσης μέσω ενός Apple Watch είναι μια απλή διαδικασία για τους χρήστες των AirPods. Μπορείτε απλά να αποδεχτείτε την τηλεφωνική κλήση από το ρολόι και θα μεταφερθεί αυτόματα στα AirPods χωρίς να απαιτείται καμία κίνηση από το χρήστη.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε ακουστικά Bluetooth που δεν είναι AirPods, τότε είναι εντελώς μια διαφορετική ιστορία. Με τα ασύρματα ακουστικά που δεν ειναι Apple εάν απαντήσετε την κλήση από το Apple Watch, πρέπει να επιλέξετε απάντηση στο iPhone και στη συνέχεια, να ξεκλειδώσετε το iPhone σας, να πλοηγηθείτε στην κλήση, να απενεργοποιήσετε την κλήση και να μεταβείτε στα ακουστικά Bluetooth για να ξεκινήσετε να μιλάτε. Αυτή είναι μια πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία.

Ένα νέο jailbreak tweak που ονομάζεται AnswerOnHeadphones είναι εδώ για να βοηθήσει όσους χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά εκτός της Apple. Αυτό το tweak ανακατευθύνει αυτόματα την κλήση στα ακουστικά Bluetooth όταν ο χρήστης το αποδεχτεί από το Apple Watch, χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη να αλλάξει χειροκίνητα τα ακουστικά από το iPhone.

Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο και κάνει τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων με το Apple Watch και τα ακουστικά Bluetooth που δεν είναι AirPods τόσο βολικά όσο είναι στα AirPods.

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το τσίμπημα είναι χρήσιμο για ασύρματα ακουστικά που δεν είναι κατασκευασμένα από την Apple και φέρνει μια λειτουργικότητα που είναι ήδη διαθέσιμη στα AirPods και τα νεότερα ακουστικά Beats.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ResponsOnHeadphones tweak από το πακέτο Packix έναντι 0,99 $. Είναι συμβατό με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !