Το NoClutter Tweak σας επιτρέπει να καταργήσετε τα ενοχλητικά στοιχεία του iOS

0
Ένα νέο tweak που ονομάζεται NoClutter επιτρέπει στους χρήστες iPhone και iPad να κρύβουν στοιχεία του iOS που δεν τους αρέσουν. 
Αυτό που κάνει το NoClutter tweak διαφορετικό από πολλά άλλα tweaks που επιτρέπουν στους χρήστες να αφαιρέσουν στοιχεία διεπαφής χρήστη της συσκευής τους είναι ότι είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκεί έξω.

Με το NoClutter tweak, έχετε πολλές δυνατότητες και επιλογές για να απενεργοποιήσετε στοιχεία διεπαφής χρήστη του iOS που δεν σας αρέσουν ή τα θεωρείτε περιττά.

Με το NoClutter μπορείτε να αφαιρέσετε αντικείμενα από το εφαλτήριο, την αρχική οθόνη, τη γραμμή κατάστασης, την οθόνη κλειδώματος, τους φακέλους, το Safari, το App Switcher και άλλα.

Μερικά από τα μεγάλα πράγματα που μπορείτε να απενεργοποιήσετε με αυτό το tweak περιλαμβάνουν το homebar σε νεότερα iPhone, απόκρυψη εντελώς της γραμμής κατάστασης, κατάργηση του χρόνου, εικονίδιο VPN, εικονίδιο μπαταρίας, κατάργηση Wi-Fi και άλλα.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε την αποβάθρα, το φόντο της βάσης, τα σήματα εικονιδίων, τις κουκκίδες ενημέρωσης, το κείμενο του κέντρου ειδοποιήσεων από την οθόνη κλειδώματος κ.λπ.

Το tweak σας επιτρέπει ακόμη και να αποκρύψετε ενοχλητικά στοιχεία από το πρόγραμμα περιήγησης του Safari. Με το NoClutter tweak μπορείτε να καταργήσετε πράγματα όπως το κουμπί κλεισίματος καρτέλας, το χρώμα φόντου αναζήτησης και τα favicons ιστότοπου.

Το NoClutter είναι γεμάτο με επιλογές και δίνει στους χρήστες πλήρη έλεγχο του τι θέλουν να δείξουν και να κρύψουν από τη συσκευή τους. Όλες οι εναλλαγές είναι διαθέσιμες μέσω της σελίδας προτιμήσεων του tweak.

Το NoClutter tweak διατίθεται δωρεάν στο Twickd repo . Λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις του iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !