iPhone 11/11 Pro: Σε μερικούς χρήστες εμφανίζεται μια πράσινη απόχρωση στην οθόνη

0
Οι χρήστες με ένα iPhone 11, η και iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max έχουν εμφανίσει ένα σφάλμα της οθόνης στην συσκευή τους. Μια πρασινωπή απόχρωση εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα μετά το ξεκλείδωμα του smartphone και μετά εξαφανίζεται πριν επιστρέψει σε μια "κανονική" οθόνη.  
Οι μαρτυρίες στο Reddit και στα φόρουμ του MacRumors αναφέρουν ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται τυχαία. Ωστόσο, οι χρήστες σημειώνουν ότι αυτό φαίνεται να συμβαίνει περισσότερο το βράδυ όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αριθμών και το Night Shift. Άλλοι έχουν μια πρασινωπή απόχρωση όταν η φωτεινότητα της οθόνης είναι στο χαμηλότερο σημείο.

Πρόβλημα υλικού ή πρόβλημα λογισμικού; Μερικοί ισχυρίζονται ότι η απόχρωση έχει εμφανιστεί από το iOS 13.4.1, το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου . Αυτά θα ήταν «καλά» νέα από μόνα τους, διότι θα σήμαινε ότι το πρόβλημα σχετίζεται με το λογισμικό και επομένως μπορεί να επιδιορθωθεί με μια ενημέρωση στο iOS. Άλλοι κατάφεραν να αφαιρέσουν το σφάλμα με την επανεκκίνηση του iPhone, αλλά δεν είναι αδύνατο να επιστρέψει λίγο αργότερα.

Το iOS 13.5.5 ειναι σε beta μορφή αυτήν τη στιγμή. Η Apple δεν έχει πει ποιες είναι οι επιδιορθώσεις για αυτήν την έκδοση προς το παρόν και θα είναι απαραίτητο να περιμένουμε την τελική έκδοση να δουμε τι έχει η λίστα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !