Πώς να κάνετε Jailbreak στο iOS 13.5 (iPhone / iPad) χωρίς υπολογιστή

0
Το UnC0ver 5.0.1 IPA έκανε εφικτό το jailbreaking στο iOS 13.5. Φυσικά στις περισσότερες των περιπτώσεων, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή με σκοπό την φόρτωση του αρχείου IPA.
Τώρα όμως, υπάρχουν και υπέροχα νέα για τους λάτρεις του jailbreak όπου με το UnC0ver 5.0.1, στο iOS 13.5 ενα iPhone / iPad μπορεί να είναι jailbreak χωρίς υπολογιστή.

Για την πρώτη φορά, πρέπει να εγκαταστήσετε το CokernutX στο iPhone / iPad σας όπως περιγράφεται πιο κατω. Το CokernutX είναι ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτων που παρέχει πρόσβαση σε εφαρμογές iOS καθώς και εργαλεία jailbreak.
Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, ξεκινήστε το CokernutX και πραγματοποιήστε αναζήτηση για το UnC0ver .
Πατήστε στη λίστα του UnC0ver από το αποτέλεσμα αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι η έκδοση που εμφανίζεται κάτω από το εικονίδιο είναι 5.0.1 .
Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση . Στη συνέχεια, πατήστε Εγκατάσταση ξανά στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται δηλώνοντας ότι το CokernutX θα ήθελε να εγκαταστήσει το UnC0ver.

Παρακολουθήστε την πρόοδο της εγκατάστασης από την αρχική οθόνη. Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, εμπιστευτείτε το προφίλ του UnC0ver στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφίλ και Διαχείριση συσκευών .
Εκκινήστε το UnC0ver και πατήστε το μπλε κουμπί με τίτλο Jailbreak .
Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο Jailbreak Complete και το iPhone / iPad θα επανεκκινήσει .
Δημοσιεύστε την επανεκκίνηση, εκκινήστε ξανά το UnC0ver και πατήστε ξανά το κουμπί Jailbreak .
Πατήστε OK στο αναδυόμενο παράθυρο Jailbreak Complete. Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει ξανά.
Αυτή τη φορά το τηλέφωνό σας θα εμφανιστεί σε κατάσταση jailbroken και θα δείτε εγκατεστημένο το Cydia.

Κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή CokernutX και αποκτήσετε πρόσβαση στη συλλογή εφαρμογών με τροποποίηση και παιχνίδια.

1ο βήμα - Πρώτα πρέπει να ξεκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και να κάνετε λήψη αυτού του αρχείου Cokernutx Mobile Config και θα εμφανιστεί το μήνυμα "Αυτός ο ιστότοπος προσπαθεί να ανοίξει τις ρυθμίσεις για να εμφανίσει ένα προφίλ διαμόρφωσης" . Κάντε κλικ στο allow για να ξεκινήσει η εγκατάσταση
2ο βήμα - Ή κατευθυνθείτε στο cokernutxapp.com και εγκαταστήστε την εφαρμογή πατώντας στο "Εγκατάσταση".
3ο βήμα - Ενδέχεται να λάβετε την προειδοποίηση στη συσκευή σας που εμφανίζει το μήνυμα "Αυτός ο ιστότοπος προσπαθεί να ανοίξει τις ρυθμίσεις για εμφάνιση προφίλ διαμόρφωσης". Κάντε κλικ στο «Allow» και συνεχίστε την εγκατάσταση.
4ο βήμα - Στην οθόνη εμφανίζεται ένας οδηγός προφίλ, εγκαταστήστε τον κάνοντας κλικ στο κουμπί εγκατάστασης που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία.
5ο βήμα: Επιβεβαιώστε το ερώτημα κάνοντας ξανά κλικ στο «Εγκατάσταση»
6ο βήμα - Η επιλογή εγκατάστασης εμφανίζεται ξανά, αγγίξτε την και πατήστε την επιλογή "Τέλος" για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Βόιλα! Επιστρέψτε στην οθόνη σας για να βρείτε το εικονίδιο Cokernutx iOS, ξεκινήστε το και απολαύστε δωρεάν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !