Μετά το iPhone, οι διευκολύνσεις πληρωμής της κάρτας Apple επεκτείνονται σε άλλα προϊόντα της Apple

0
Τον περασμένο μήνα, ο Tim Cook είπε ότι οι διευκολύνσεις πληρωμής που έγιναν δυνατές από την Apple Card σε προϊόντα όπως το iPhone, με την εφαρμογή μηνιαίων άμεσων χρεώσεων, θα μπορούσαν να φτάσουν και σε άλλες συσκευές της Apple.   
Αυτό φαίνεται να διευκρινίζεται σύμφωνα με το Bloomberg , το οποίο προτείνει ότι και για τα άλλα προϊόντα της εταιρείας θα είναι σύντομα μέρος του προγράμματος. Έτσι, για iPads, Macs, πληκτρολόγια iPad, Apple Pencil και οθόνη Mac XDR Display , θα είναι δυνατή η πληρωμή για δώδεκα μήνες χωρίς τόκους . Όσον αφορά τα AirPods, Apple TV και HomePod, θα προταθούν για ένα εξάμηνο σχέδιο .

Αυτά τα νέα προϊόντα ευθυγραμμίζονται με αυτά που η Apple ήθελε να προσφέρει με την Apple Card, και πέρυσι με την πιθανή αγορά iPhone σε 24 φορές χωρίς χρέωση , με επιστροφή χρημάτων στο 3% . Για να παρακολουθήσετε τέτοιου είδους αγορές, απλώς μεταβείτε στην εφαρμογή Πορτοφόλι, στην ενότητα Apple Card, όπου θα είναι δυνατή η διαχείριση όλων των εκκρεμών τιμολογίων. Αυτή η συσκευή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στη Ελλάδα, καθώς δεν έχουμε ακόμη Apple Card.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !