Το Facebook δοκιμάζει το Face ID και το Touch ID για το Messenger

0
Ενώ η ασφάλεια έχει γίνει ένα κρίσιμο ζήτημα, ειδικά για τα κοινωνικά δίκτυα, θα ήταν κρίμα για το Facebook να στερήσει από τις δυνατότητες που προσφέρει σε αυτό το επίπεδο η Apple.  
Γι 'αυτό πολύ σύντομα, οι χρήστες του Facebook Messenger στο iOS θα έχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τα μηνύματά τους. Και για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις λειτουργίες σε συσκευές Apple, μια επερχόμενη ενημέρωση θα πρέπει να ξεκλειδώσει την επιλογή και να κάνει αυτό το κλείδωμα απευθείας μέσω Face ID και Touch ID . Δεν θα είναι υποχρεωτικό και θα είναι δυνατό να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτό το πρόσθετο μέτρο ασφαλείας όπως θεωρούμε σκόπιμο.

Μια τέτοια εμπειρία είναι ήδη διαθέσιμη στο WhatsApp (επίσης μια εφαρμογή του Facebook), όπου οι χρήστες μπορούν να καθορίσουν την απαιτούμενη συχνότητα ξεκλειδώματος είτε κάθε φορά που ανοίγει η εφαρμογή, είτε να περνούν μια συγκεκριμένη περίοδο χωρίς l χρήση, από ένα λεπτό έως μία ώρα. Ακόμα κι αν αυτό είναι ένα κλείδωμα εφαρμογής, όχι μεμονωμένες συνομιλίες, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό πρόσθετο επίπεδο βιομετρικής ασφάλειας. Μόνο ορισμένοι χρήστες δοκιμάζουν αυτήν τη στιγμή τη λειτουργία στο Messenger, αλλά η εταιρεία θα επεκτείνει αναμφίβολα τη βάση των δοκιμαστών της τις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !