Τα καταστήματα της Apple ανοίγουν ξανά στην Αγγλία

0
Το άνοιγμα των Apple Stores συνεχίζεται.Για μια νέα περιοχή αφορά αυτήν την εβδομάδα και ειναι το Ηνωμένο Βασίλειο. Τα 32 καταστήματα που βρίσκονται στην Αγγλία και την Ιρλανδία θα επιστρέψουν στις 15 Ιουνίου. Ωστόσο, τα καταστήματα στη Σκωτία και την Ουαλία παραμένουν κλειστά προς το παρόν. 
Η Apple μοιράστηκε το ίδιο μήνυμα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία μεταδόθηκαν σε μέσα απο άλλες χώρες για το τοπικό άνοιγμα. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να καλωσορίζουμε τους επισκέπτες στα καταστήματά μας στην Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία τη Δευτέρα. Χάσαμε τους πελάτες μας και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να τους καλωσορίσουμε ξανά . "

Τα υγειονομικά μέτρα των ήδη ανοιχτών καταστημάτων Apple θα εφαρμοστούν επίσης στα βρετανικά καταστήματα οπως περιορισμένος αριθμός ατόμων που παρευρίσκονται ταυτόχρονα, φορώντας την υποχρεωτική μάσκα (παρέχεται μάσκα σε όσους δεν έχουν), φυσική απόσταση, απολύμανση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και τον έλεγχο της θερμοκρασίας (αυτό το μέτρο δεν εφαρμόζεται στη Γαλλία).

Η Apple έχει ανοίξει ξανά περισσότερα από 300 καταστήματα της Apple παγκοσμίως μέχρι σήμερα, ή περίπου το 60% του συνολικού αριθμού καταστημάτων. Ο κατασκευαστής έχει ήδη πει ότι οι επαναλειτουργίες γίνονται σταδιακά σύμφωνα με την κατάσταση της χώρας σε σύγκριση με τον κορανοϊό και τα μέτρα που αποφασίζονται από τις κυβερνήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !