iOS 13.6 beta 2: ένα σφάλμα μειώνει το μέγεθος των εικονιδίων εφαρμογής στο iPhone

0
Υπάρχει ένα σημείο που ανησυχεί από τη δεύτερη έκδοση του iOS 13.6, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από τις 9 Ιουνίου . Οι χρήστες με εγκατεστημένο το beta στο iphone τους εξηγούν στο Reddit ότι έχουν εικονίδια εφαρμογής με μειωμένο μέγεθος, χωρίς προφανή λόγο. 
Όσοι έχουν αυτό το σφάλμα λένε ότι έχουν iPhone XS. Ωστόσο, δεν είναι αδύνατο η προβληματική οθόνη να εμφανίζεται και σε άλλα μοντέλα iPhone.

Τα εικονίδια δεν είναι το μόνο παράξενο πράγμα στην πραγματικότητα.Υπάρχει ένα κόκκινο πανό στο πάνω μέρος της οθόνης του iPhone με την ένδειξη rdar: 45025538. Αυτό αναφέρεται σε μια αναφορά σφάλματος που αναφέρεται στην Apple και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε σε τι αντιστοιχεί ακριβώς. Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο banner δεν πρέπει να εμφανίζεται, ακόμη και σε μια έκδοση beta του iOS που διανέμεται σε προγραμματιστές και δημόσιους υπεύθυνους δοκιμών.

Ευτυχώς, υπάρχει μια λύση για να βρείτε μια κανονική οθόνη και την αφαίρεση του κόκκινου banner και απλώς επανεκκινήστε το iPhone σας. Η ύπαρξη αυτού του σφάλματος είναι σε κάθε περίπτωση εκπληκτική και θυμάται καποιος την εμφάνιση εικονιδίων σε ένα iPad.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !