Το Apple Plans παρέχει δυνατότητες σε νέες χώρες

0
Η Apple έχει βελτιώσει την εφαρμογή Plans σε πολλές χώρες, όπως αποδεικνύεται από μια ενημέρωση στον ιστότοπό της σήμερα.
Το Look Around, το οποίο είναι ισοδύναμο με το Street View στους Χάρτες της Google, είναι τώρα διαθέσιμο σε εννέα αμερικανικές πόλεις: Βοστώνη, Σικάγο, Χιούστον, Λας Βέγκας, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Oahu, Φιλαδέλφεια, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσιγκτον.

Τα δρομολόγια διαμετακόμισης σε πραγματικό χρόνο προσφέρονται σε τρεις πόλεις στην Κίνα, δύο πόλεις στην Αυστραλία, 32 πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Αγγλία, τις Κάτω Χώρες, τη Σκωτία, την Ουαλία και τη Σουηδία .

Η συνάρτηση Nearby, η οποία εμφανίζει σημεία ενδιαφέροντος γύρω από μια διεύθυνση, είναι πλέον διαθέσιμη σε 31 χώρες, όπως το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ, l Ινδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Ισπανία και Νότια Αφρική.

Οι οδηγίες πλοήγησης είναι τώρα διαθέσιμες σε Τζαμάικα, Μαρτινίκα, Άγιος Βαρτέλεμι, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Ελλάδα, Δομινικανή Δημοκρατία, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και άλλες περιοχές. Και πάλι, η Γαλλία έχει ήδη επωφεληθεί από τις οδηγίες πλοήγησης για λίγο.

Τέλος, 45 νέα μέρη έχουν εσωτερικούς χάρτες, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων της Μαδρίτης, της Πράγας και της Κωνσταντινούπολης, η Ιαπωνία δικαιούται πλέον πληροφορίες κυκλοφορίας και η Ιαπωνία και η Κίνα μπορούν τώρα να επωφεληθούν από το ταχύμετρο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !