WWDC 2020: H εναρκτήρια κεντρική ομιλία πιθανόν να ειναι κονσέρβα

0
Το WWDC 2020 θα είναι μια διαδικτυακή εκδήλωση φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία, αλλά θα μπορούσαμε να ελπίζουμε για τουλάχιστον μια ζωντανή μετάδοση του εναρκτήριου Keynote, όπως όλα τα WWDC μέχρι στιγμής.  
Ωστόσο, ο ανεξάρτητος αναλυτής Neil Cybart έρχεται κάπως να σβήσει τις ελπίδες μας όπου συνειδητοποίησε πράγματι ότι το δελτίο τύπου που παρουσιάζει το WWDC και τις συνεδρίες του δεν αναφέρει κάπου τη ζωντανή μετάδοση του Keynote. Μια άλλη ανησυχητική λεπτομέρεια ειναι ότι, η Apple δεν αναφέρει το θέατρο του Steve Jobs, που δίνει ξανά την εντύπωση ότι το Keynote θα είναι πράγματι μια ηχογράφηση που θα μεταδοθεί απευθείας στο διαδίκτυο στις 22 Ιουνίου.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ορισμένα στελέχη της Apple δεν θα έρθουν να μας παρουσιάσουν αυτοπροσώπως τις νέες δυνατότητες του iOS 14… ή του Mac ARM. Είναι δύσκολο πράγματι να φανταστεί κανείς ένα Apple conference χωρίς τη γοητεία, την κομψότητα και το χιούμορ με το κρύο ενός Craig Federighi .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !