Το iPhone αντιπροσωπεύει το ήμισυ των εσόδων από τα smartphone στη Δυτική Ευρώπη

0
Υπάρχει πράγματι ένα δίπολο στο εισόδημα για τα smartphone στη Δυτική Ευρώπη και αυτό αποτελείται από τη Samsung και την Apple, οι οποίες από κοινού αντιπροσώπευαν περισσότερο από το 80% των εσόδων το πρώτο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με την εταιρεία Strategy Analytics . Η Apple αντιπροσωπεύει το 49% με το iPhone της και η Samsung αντιπροσωπεύει το 32% με το Galaxy της. 
Η Huawei είναι τρίτη με 7%. Το μερίδιό της μειώθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω περιορισμών που την εμποδίζουν να χρησιμοποιεί τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο αφού πολλοί καταναλωτές χρειάζονται αυτά τα προιοντα και επομένως απευθύνονται σε άλλες μάρκες που τα προσφέρουν.   Ο Κινέζος κατασκευαστής ακολουθείται από δύο άλλες κινεζικές μάρκες, δηλαδή τις Xiaomi και την OnePlus, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 2% των εσόδων την καθεμιά. Όλες οι άλλες μάρκες που ακολουθούνται είναι το υπόλοιπο 8% απο τα έσοδα.

«Η αγορά θα γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική», λέει η Stratetgy Analytics μεταξύ της αποσυμφόρησης και της σταδιακής άφιξης συμβατών με το 5G smartphone. Η εταιρεία προσθέτει ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να είναι περίπλοκη για τη Sony, την LG και την Motorola, αυτές τις μάρκες που ήταν επιτυχημένες τη δεκαετία του 2010 και που αγωνίζονται σήμερα να τα καταφέρουν. Σε μια αγορά εμπορευμάτων, τα δύο κύρια στοιχεία είναι το μάρκετινγκ και η τιμή. Αυτές οι μάρκες δεν έχουν την απαραίτητη δύναμη για να είναι ανταγωνιστικές στις τιμές (για μεγάλο χρονικό διάστημα) και το κόστος του μάρκετινγκ ανά μονάδα που είναι απαραίτητο για να κάνει ακόμη και ένα κύμα στη αγορά των smartphone που είναι τεράστια .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !