Πώς να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία στο Unc0ver Jailbreak για να απεγκαταστήσετε προβληματικά Tweaks

0
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του jailbreaking του iPhone ή του iPad σας είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε διάφορα jailbreak tweaks που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το iOS, να παρακάμψετε ορισμένους από τους περιορισμούς του και να προσθέσετε νέες δυνατότητες σε αυτό.  
Ωστόσο, εάν καταλήξετε να εγκαταστήσετε ένα προβληματικό ή ασυμβίβαστο tweak, το iPhone σας θα μπορούσε να γίνει ασταθές και το Cydia θα μπορούσε να συντριβει, καθιστώντας δύσκολη την απεγκατάσταση του tweak. Το Unc0ver jailbreak, ευτυχώς, έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Safe mode μόνο για αυτό το πρόβλημα.

Εάν το iPhone σας αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά την εγκατάσταση ενός buggy ή ασταθούς tweak, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το Cydia  ή οποιονδήποτε άλλο διαχειριστή πακέτων που χρησιμοποιείτε για να το απεγκαταστήσετε. Το πρόβλημα προκύπτει όταν το tweak οδηγεί στην ίδια την εφαρμογή του Cydia να καταρρέει, καθιστώντας έτσι δύσκολη την απεγκατάσταση του. Πολλοί χρήστες καταλήγουν να επαναφέρουν το iPhone τους από ένα αντίγραφο ασφαλείας για να το έχουν ξανά σε κατάσταση λειτουργίας. Αυτό δεν απαιτείται, ωστόσο, καθώς το Unc0ver jailbreak διαθέτει επιλογή Safe Mode που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή εκκίνηση στο iPhone σας και για την απεγκατάσταση του buggy tweak.

Πώς να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία χρησιμοποιώντας το Unc0ver στο iPhone σας που είναι jailbreak

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Unc0ver στο iPhone σας, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία και απενεργοποιήστε την επιλογή "Φόρτωση Tweaks".

Βήμα 2: Προχωρήστε στο jailbreak ξανά τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Unc0ver . Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα χρειαστεί να πατήσετε «OK» στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται, ώστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

Βήμα 3: Αυτό θα οδηγήσει στην εκκίνηση του iPhone σας σε μια ασφαλή λειτουργία jailbroken από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε το Cydia και να απεγκαταστήσετε τα buggy tweaks. Μετά από αυτό, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή του Unc0ver και ενεργοποιήστε την επιλογή "Load Tweaks". Στη συνέχεια, προχωρήστε στο jailbreak τη συσκευή σας ξανά χρησιμοποιώντας το Unc0ver.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !