WWDC 2020: Η Apple στέλνει προσκλήσεις για την ομιλία του στις 22 Ιουνίου

0
Η Apple έχει στείλει προσκλήσεις στον Τύπο για την κεντρική ομιλία του WWDC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στις 7 μ.μ. Η ημερομηνία δεν αποτελεί έκπληξη για πρώτη φορά καθώς η Apple διοργανώνει πάντα μια βασική ομιλία την πρώτη ημέρα του WWDC, και αυτό κάθε χρόνο.  
Αυτό το έτος είναι λίγο ξεχωριστό αφού ολόκληρο το WWDC θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online. Αυτό δεν εμποδίζει την Apple να στείλει προσκλήσεις στον Τύπο για τα μέσα ενημέρωσης να ακολουθήσουν το ραντεβού στο διαδίκτυο και να αναλύσουν λεπτομερώς όλες τις ειδήσεις που ανακοινώθηκαν στους αναγνώστες τους.

"Ελάτε μαζί μας για το πρώτο πλήρως διαδικτυακό WWDC, το οποίο θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου με μια ειδική ομιλία που θα σας παρουσιαστεί στο Apple Park", δήλωσε η Apple στην πρόσκλησή της.

Όσοι δεν είναι δημοσιογράφοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν αφού μπορούν επίσης να ακολουθήσουν την κεντρική ομιλία. Μια ροή βίντεο θα προσφερθεί στον ιστότοπο της Apple στις 22 Ιουνίου στις 7 μ.μ. Ορισμένες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι θα είναι ένα προ-ηχογραφημένο βίντεο και όχι ζωντανό.

Αυτή η κεντρική ομιλία θα είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψετε iOS 14, macOS 10.16, tvOS 14 και watchOS 7. Θα πρέπει επίσης να μάθουμε περισσότερα σχετικά με τη μετάβαση από το Mac Intel στο Mac ARM εάν πιστεύουμε ότι λένε οι φήμες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !