Το Counter Tweak παρακολουθεί τον αριθμό που ξεκλειδώνετε το iPhone σας

0
Ενα νεο tweak που σας κυκλοφόρησε, σας ενημερώνει τώρα πόσες φορές ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας. Ο μετρητής ξεκλειδώματος τρου iPhone εμφανίζεται στη μονάδα του Κέντρου Ελέγχου, καθιστώντας τον ορατό ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν το αναζητάτε.  
Το counter tweak καταγράφει ένα ξεκλείδωμα iPhone κάθε φορά που πηγαίνετε από την οθόνη κλειδώματος στην αρχική οθόνη. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Ο μετρητής μετακινείται στον επόμενο αριθμό όταν κλειδώνετε τη συσκευή και στη συνέχεια ξεκλειδώνετε ξανά.

Αυτό το tweak παρέχει έναν εύκολο τρόπο παρακολούθησης του πόσες φορές ξεκλειδώνετε τη συσκευή σας όλη την ημέρα. Είναι εύκολο να επαναφέρετε τον μετρητή όποτε θέλετε. Για να το κάνετε αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τον αγγίξετε.

Για να ενεργοποιήσετε τον μετρητή και να τον προσθέσετε στο Κέντρο ελέγχου της συσκευής σας, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις => Κέντρο ελέγχου => Προσαρμογή και τοποθέτηση μετρητή στην περιοχή "Συμπερίληψη".

Ο μετρητής είναι ένα θετικό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη χρήση του iPhone σας από την κατάχρηση. Εάν έχετε πρόβλημα και δεν μπορείτε να σταματήσετε να ξεκλειδώνετε το iPhone σας ακόμα και όταν δεν υπάρχει ειδοποίηση, τότε παρακολουθείτε πόσες φορές το κάνετε και μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη μείωση του ξεκλειδώματος.

Μόλις εντοπίσετε ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένα εργαλεία του iPhone όπως το Screen Time για να μειώσετε ακόμη περισσότερο τη χρήση σας.

ο μετρητής είναι ανοιχτού κώδικα και διατίθεται ως δωρεάν λήψη μέσω του repo του προγραμματιστή (https://repo.conorthedev.me). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το tweak σε οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτει iOS 11 έως το iOS 13.5.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !