Η Apple προσφέρει δωρεάν AirPods προσφορά με το Back to School 2020

0
Η Apple ξεκίνησε την προώθηση της με το Apple Back To School 2020 για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Αυτό που κάνει τη φετινή προσφορά διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι η Apple προσφέρει δωρεάν AirPods με κάθε κατάλληλη αγορά ενός Mac ή iPad.  
Τα τελευταία χρόνια η Apple προσφέρει δωρεάν ακουστικά Beats, ωστόσο στο Back to School 2020 οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν AirPods δεύτερης γενιάς.

Ενώ η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν AirPods 2, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το AirPods Pro μπορούν να κάνουν αναβάθμιση πληρώνοντας τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο μοντέλων.

Η προσφορά Back to School 2020 της Apple διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων.

Αγοράστε ενα Mac ή iPad με τιμές για εκπαιδευτικούς και λάβετε τα AirPods. Απολαύστε εκπτώσεις στα αξεσουάρ και εξοικονομήστε 20 τοις εκατό στο AppleCare +.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση της Apple Education. Μπορούν να διαθέσουν έκπτωση 10% στην αγορά και να λάβουν τα AirPods 2 δωρεάν επιπλέον της έκπτωσης. Όταν αγοράζετε προϊόντα από την Apple Education, μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση 20% και στο AppleCare +.

Μαζί με τους μαθητές και τους γονείς τους, τους δασκάλους, καθηγητές σχολικής εκπαίδευσης όλων των βαθμών μπορούν να επωφεληθούν από τις τιμές της Apple Education.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !