Το iPhone 12 Θα παραδίδεται χωρίς ακουστικά στο κουτί του

0
Ο Dan Ives , ο διάσημος αναλυτής της Wedbush, πιστεύει επίσης ότι το επόμενο iPhone 12/12 Pro θα παραδοθεί χωρίς ακουστικά στο κουτί του. Ο αναλυτής πιστεύει ότι πηγές έχουν επιβεβαιώσει ότι η επόμενη σειρά iPhone δεν θα συνοδεύεται από ακουστικά EarPods , όπως συνέβη μέχρι στιγμής στα προηγούμενα μοντελα.   
Αυτό το εμπορικό ping δεν θα είχε κανέναν άλλο σκοπό από το να ενισχύσει λίγο περισσότερες πωλήσεις των AirPods και AirPods Pro. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι στην Ευρώπη, η Apple θα εξακολουθεί να υποχρεούται να παρέχει τα ακουστικά με το επόμενο iPhone της (ευρωπαϊκοί κανονισμοί). Εκτός από την σχεδόν επιβεβαιωμένη είδηση του τέλους των EarPods που θα παραδίδονται με το iPhone, ο Dan Ives προσθέτει και την τιμή των 4 μοντέλων iPhone 12/12 Pro που θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο (και πιθανώς να κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο.

Από την άλλη πλευρά, ο Ives πιστεύει ότι ένα από τα δύο μοντέλα iPhone 12 θα μπορούσε να παραμείνει με συμβατότητα δικτύου 4G, ενώ οι πρόσφατες φήμες έχουν μέχρι στιγμής αναφερθεί σε 4 μοντέλα iPhone 5G. Το iPhone 12 θα μπορούσε να επωφεληθεί, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την τεχνολογία δικτύου mmWave (κύμα δικτύου με μεγάλο εύρος ζώνης, αλλά περιορισμούς στη μεταφορά, όπως η αδυναμία διασταύρωσης τοίχων). Τέλος, καλά νέα, ο αναλυτής της Wedbush λέει ότι η ασιατική αλυσίδα εφοδιασμού της Apple λειτουργεί τώρα με πλήρη ταχύτητα, η οποία φυσικά θα ωφελήσει την κυκλοφορία του iPhone 12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !