Smartphone: Η Apple εξακολουθεί να κυριαρχεί

0
Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν σχεδον ποτε. Η πανδημία του COVID-19 δεν είχε σημαντικό αντίκτυπο στο μερίδιο αγοράς της Apple, στην κατηγορία των premium smartphone.  
Στοιχεία της έρευνας του Counterpoint δείχνουν ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020, οι πωλήσεις των iPhone αντιπροσώπευαν έτσι το 57% όλων των πωλήσεων σε αυτό το premium τμήμα (δηλ. smartphone με τιμή 400 δολαρίων ή και περισσότερο). Η Samsung ακολουθεί με 19% Pdm και η Huawei κλείνει το βάθρο με 12% Pdm. Συνολικά, οι πωλήσεις των premium smartphone μειώθηκαν κατά 13% κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, κάτι που αντιστοιχεί περισσότερο στο ποσοστό μείωσης στην αγορά κινητής τηλεφωνίας στο σύνολό της. Από τα 5 μοντέλα premium με τις καλύτερες πωλήσεις το τρίμηνο, τα 4 είναι iPhone. Το iPhone 11 καταλαμβάνει το 30% των Pdm, ακολουθούμενο από το 11 Pro Max (9%), το 11 Pro (7%) και το iPhone XR (6%). Η Counterpoint πιστεύει τελικά ότι η επιτυχία της Apple σε αυτό το τμήμα οφείλεται κυρίως στις πιο «ελαστικές» τιμές (λειτουργίες προώθησης).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !