iOS 13.6: Η εφαρμογή Health πρόσθεσε μια ενότητα αφιερωμένη στα συμπτώματα

0
Το iOS 13.6, το οποίο είχε τη δεύτερη beta χθες το βράδυ , περιλαμβάνει μερικές μικρές νέες καινοτομίες. Μάθαμε χθες ότι η Apple πρόσθεσε μια επιλογή διαχείρισης των αυτόματων ενημερώσεων για το iOS. Υπάρχει επίσης κάτι νέο και στην εφαρμογή Υγεία. 
Αυτή τώρα κερδίζει μια νέα ενότητα όπου αναφέρεται στα συμπτώματα. Ο χρήστης μπορεί έτσι να προσθέσει τα συμπτώματα διαφόρων ασθενειών. Αυτές περιλαμβάνουν κράμπες στην κοιλιά, ακμή, αλλαγές στην όρεξη, φούσκωμα, πόνο στο σώμα και στους μυς, πόνο στο στήθος, ρίγη, συμφόρηση, δυσκοιλιότητα και πολλά άλλα.

Κάθε σύμπτωμα που αναφέρεται στην εφαρμογή Υγεία συνοδεύεται από περιγραφή και οι επιλογές διαφέρουν ανάλογα με το εν λόγω σύμπτωμα, με επιλογές που σας επιτρέπουν να προσθέσετε λεπτομέρειες όπως "Σοβαρή", "Μέτρια", "Ήπια", "Παρόν" ή "Δεν υπάρχει".

Η δεύτερη beta του iOS 13.6 είναι προς το παρόν διαθέσιμη τόσο στους προγραμματιστές όσο και στους δημόσιους υπεύθυνους δοκιμών. Το πρώτο beta, το οποίο κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα , ήταν το iOS 13.5.5, αλλά η Apple αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή ονόματος. Ο κατασκευαστής δεν λέει πότε θα προσφερθεί η τελική έκδοση σε όλους τους χρήστες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !