Πώς να καταργήσετε με ασφάλεια το iOS 13 Jailbreak χωρίς απώλεια δεδομένων ή επαναφορά

0
Έχετε βαρεθεί να έχετε την συσκευή με jailbreak και θέλετε να καταργήσετε το jailbreak στο iOS 13 χωρίς να χάσετε τα δεδομένα; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να καταργήσετε με ασφάλεια το jailbreak iOS 13.5. Ο οδηγός αυτός περιλαμβάνει τα βήματα και για τα δυο εργαλεία unc0ver και checkra1n.  
Τα βήματα που θα μοιραστούμε μαζί σας σε αυτό το άρθρο όχι μόνο θα σας επιτρέψουν να καταργήσετε το jailbreak και να φέρετε το iOS ή το iPadOS σε αρχική κατάσταση, αλλά θα το κάνουμε και χωρίς απώλεια των δεδομένων. Το καλύτερο κομμάτι? Το iPhone ή το iPad σας θα παραμείνουν στην ίδια έκδοση του iOS, πράγμα που σημαίνει ότι θα εξακολουθείτε να μπορείτε να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας σε περίπτωση που θέλετε ξανά στο μέλλον.

Για ποιον είναι αυτός ο οδηγός;

1)Για κάποιον που θέλει να καταργήσει το jailbreak iOS 13 χωρίς να χάσει δεδομένα.
2)Για κάποιον που θέλει να καταργήσει το jailbreak στο iOS 13 χωρίς επαναφορά.
3)Είναι επίσης για κάποιον που θέλει να έχει την ευκαιρία να κάνει ξανά jailbreak στο iOS 13 στο μέλλον.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι ο οδηγός για την κατάργηση του jailbreak iOS 13 από τη συσκευή σας. Αυτός ο οδηγός λειτουργεί για όλες τις εκδόσεις του iOS 13, συμπεριλαμβανομένου του iOS 13.5 jailbreak.

Ασφαλής κατάργηση του iOS 13 Jailbreak With unc0ver εργαλείο (Οδηγός)

Εάν χρησιμοποιείτε το εργαλείο unc0ver για jailbreak στη συσκευή σας στο iOS 13, τότε αυτός ο οδηγός θα σας επιτρέψει να καταργήσετε το jailbreak της συσκευής σας χωρίς επαναφορά και χωρίς υπολογιστή.

Εκκινήστε την εφαρμογή του unc0ver στο iPhone ή το iPad σας και πατήστε το κουμπί Ρυθμίσεις από την επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
Από τη σελίδα Ρυθμίσεις ενεργοποιήστε τους διακόπτες Επαναφορά RootFS και Ανανέωσης εικονιδίου Cache .

 Πατήστε στο κουμπί Τέλος για να επιστρέψετε στην κύρια οθόνη.
Τώρα αγγίξτε το κουμπί  «Re-Jailbreak» και αφήστε το unc0ver να ξεκινήσει τη διαδικασία αφαίρεσης του  jailbreak.


Πατήστε το κουμπί OK όταν λάβετε μια ειδοποίηση που λέει "Θα επαναφέρει το RootFS".
Καθίστε και περιμένετε μέχρι το unc0ver να αφαιρέσει το jailbreak από τη συσκευή σας. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 15 λεπτά, οπότε μην την διακόψετε για κανένα λογο.
Τέλος, θα λάβετε ένα μήνυμα που θα γράφει "Το RootFS έχει επαναφερθεί με επιτυχία". Πατήστε OK για επανεκκίνηση της συσκευής.

Μετά την επανεκκίνηση, η συσκευή σας θα εκκινηθεί σε κατάσταση χωρίς jailbreak. Σε αυτό το σημείο μπορείτε απλά να καταργήσετε την εφαρμογή του unc0ver από τη συσκευή σας διαγράφοντας όπως μια κανονική εφαρμογή. Το εικονίδιο του Cydia θα εξαφανιστεί επίσης μετά την επανεκκίνηση αυτόματα.

Πώς να αφαιρέσετε το iOS 13 Jailbreak με το εργαλείο checkra1n

Εάν χρησιμοποιήσατε το εργαλείο checkra1n για να κάνετε jailbreak στη συσκευή σας, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο για να καταργήσετε το jailbreak από το iPhone ή το iPad σας. Ακριβώς όπως το unc0ver, το checkra1n επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αφαιρούν jailbreak χωρίς επαναφορά.

Εκκινήστε την εφαρμογή του checkra1n στη συσκευή σας
Πατήστε στην επιλογή Επαναφορά συστήματος.
Περιμένετε μέχρι το checkra1n να ολοκληρώσει την κατάργηση του jailbreak από τη συσκευή σας.

Μόλις ολοκληρωθεί, το checkra1n jailbreak θα αφαιρεθεί από τη συσκευή σας και θα επιστρέψει στην κατάσταση που δεν είναι πλέον jailbroken.

Σημείωση: Το εικονίδιο Cydia θα εξακολουθεί να εμφανίζεται στην αρχική οθόνη, ωστόσο μην ανησυχείτε ότι το jailbreak και το Cydia έχουν αφαιρεθεί από τη συσκευή. Μπορείτε να τοποθετήσετε το εικονίδιο Cydia σε ένα φάκελο για να το κρύψετε ή να επαναφέρετε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το Finder ή το iTunes για να το ξεφορτωθείτε. Ωστόσο, κάνοντας αυτό θα χάσετε και πάλι την πιθανότητα jailbreaking ξανά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !