Το watchOS 6.2.8 beta 2 είναι διαθέσιμο

0
Η Apple μόλις προσφέρθηκε να κάνει διαθέσιμη τη δεύτερη beta (build 17U5545c) του watchOS 6.2.8 για το Apple Watch . Είναι μόνο για προγραμματιστές και δεν θα υπάρχει δημόσια έκδοση beta (η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ δημόσια έκδοση beta για το WatchOS).  
Το πρώτο beta κυκλοφόρησε πριν από μια εβδομάδα. Δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερη καινοτομία με αυτήν την έκδοση. Απλώς πρέπει να διορθώσει σφάλματα και να βελτιώσει τη συνολική απόδοση. Θα πρέπει να δούμε αν η beta που προτείνεται σήμερα θα είναι στο ίδιο μοτίβο ή αν θα έχουμε το δικαίωμα σε ορισμένες εκπλήξεις.

Εάν το Apple Watch σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει beta, ανοίξτε την εφαρμογή Apple Watch στο iPhone που είναι συνδεδεμένο στο συνδεδεμένο ρολόι, μεταβείτε στην ενότητα Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και λάβετε τη δεύτερη beta του watchOS 6.2.8.

Η Apple δεν έχει ακόμη πει πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να είναι η τελευταία ενημέρωση για το watchOS 6, δεδομένου ότι η Apple θα παρουσιάσει το watchOS 7 στις 22 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !