WWDC 2020: Η Apple ανακοινώνει την ομιλία του στις 22 Ιουνίου και το υπόλοιπο πρόγραμμα

0
Το WWDC 2020, που λαμβάνει χώρα στις 22-26 Ιουνίου, "θα είναι το μεγαλύτερο WWDC μέχρι σήμερα", δήλωσε η Apple. Η ομάδα αναλύει τώρα το πρόγραμμα για αυτήν την πολυάσχολη εβδομάδα. Ως υπενθύμιση, αυτή η έκδοση θα είναι ειδική αφού θα γίνει αποκλειστικά για πρώτη φορά διαδικτυακά.  
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

22 Ιουνίου στις 7 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) η βασική σημείωση...

Ανακαλύψτε τις υπέροχες καινοτομίες και ενημερώσεις που θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες της Apple αργότερα φέτος. Η κύρια ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Apple Park στο apple.com, μέσω της εφαρμογής Apple Developer, του ιστότοπου Apple Developer, της εφαρμογής Apple TV και του YouTube και θα είναι επίσης διαθέσιμη για αναπαραγωγή και στο τέλος της συνεχούς ροής της. Για τους θεατές στην Κίνα, η κεντρική ομιλία θα μεταδοθεί επίσης στα Tencent, iQIYI, Bilibili και Youku.

22 Ιουνίου στις 11 μ.μ.: State Platforms της Ένωσης

Ακούστε λεπτομερώς τους αξιωματούχους μηχανικής της Apple σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS. Η παρουσίαση "Κατάσταση πλατφορμών της Ένωσης" θα είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος μέσω της εφαρμογής Apple Developer και του ιστότοπου της Apple Developer. Θα προσφέρεται επίσης σε Tencent, iQIYI, Bilibili και YouKu για θεατές στην Κίνα.

23-26 Ιουνίου: πάνω από 100 συνεδρίες μηχανικής

Από τις 23 Ιουνίου, οι προγραμματιστές θα μπορούν να ανακαλύψουν πώς να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά εφαρμογών χάρη σε περισσότερες από 100 τεχνικές και σχεδιαστικές συνεδρίες με επικεφαλής τους μηχανικούς της Apple. Τα βίντεο θα δημοσιεύονται καθημερινά στις 10:00 π.μ. PST και θα διατίθενται στην εφαρμογή Apple Developer σε iPhone, iPad και Apple TV, καθώς και στον ιστότοπο της Apple Developer.

18 Ιουνίου: Ολοκαίνουργια φόρουμ προγραμματιστών της Apple

Στα ολοκαίνουργια φόρουμ προγραμματιστών της Apple, η κοινότητα προγραμματιστών θα μπορεί να συνομιλεί με περισσότερους από 1.000 μηχανικούς της Apple, οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα οδηγήσουν σε διάφορες τεχνικές συζητήσεις. Από την πρώτη ημέρα του WWDC, κάθε συμμετέχων θα μπορεί να αναζητά και να παρακολουθεί συζητήσεις στο φόρουμ και τα μέλη του προγράμματος προγραμματιστών της Apple θα μπορούν να δημοσιεύουν τις δικές τους ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις απευθείας από ειδικούς της Apple.

Από 23 έως 26 Ιουνίου: εξατομικευμένα εργαστήρια για προγραμματιστές (κατόπιν ραντεβού)

Οι προγραμματιστές θα μπορούν να ζητήσουν ραντεβού με μηχανικούς της Apple που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη των τελευταίων εξελίξεων στις πλατφόρμες της Apple. Θα επωφεληθούν από εξατομικευμένες τεχνικές συμβουλές και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των νέων δυνατοτήτων. Τα Εργαστήρια προγραμματιστών θα είναι ανοιχτά σε μέλη του προγράμματος προγραμματιστών της Apple, βάσει διαθεσιμότητας.

Επιπλέον, η Apple ανακοινώνει ότι θα καλωσορίσει μαθητές προγραμματιστές από όλο τον κόσμο στις 16 Ιουνίου και θα ανακοινώσει τη λίστα των φιναλίστ για το Swift Student Challenge , μια ευκαιρία για προγραμματιστές όλων των ηλικιών να δείξουν το πάθος τους για κωδικοποίηση δημιουργώντας τη δική τους παιδική χαρά στο Swift.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !