iPhone 12: Απέτυχε η BOE να κατασκευάσει πάνελ OLED για την Apple

0
Η BOE αναμφίβολα το γιόρτασε με σαμπάνια όταν η Apple την πρόσθεσε στη λίστα των προμηθευτών οθονών OLED για το iPhone 12.  
Όμως ο κινέζος προμηθευτής έχει τελικά αποτύχει να επικυρώσει τα δείγματα των οθονών OLED κατά την προπαραγωγή και δεν είχε καταφέρει να περάσει τις δοκιμές ελέγχου ποιότητας. Με άλλα λόγια, το iPhone 12 θα πρέπει να κατασκευάζεται χωρίς πάνελ OLED από την BOE (τουλάχιστον αρχικά) και δεν γνωρίζουμε σε ποιο βαθμό αυτή η αποτυχία επικύρωσης θα μπορούσε να επηρεάσει τον διαθέσιμο όγκο του iPhone 12 κατά την έναρξη.

Η LG ή ακόμη και η Samsung θα πρέπει να αναλάβουν τώρα την παραγωγή πάνελ OLED για το iPhone 12. Η αποτυχία της BOE είναι εν μέρει κατανοητή αφού η BOE είναι πάνω από όλα ειδικός σε πάνελ LCD (και επιπλέον παρέχει πάνελ για Το iPad) αλλά και η Apple θα ήταν ιδιαίτερα ασυμβίβαστη στην τελική ποιότητα των οθονών iPhone σύμφωνα με τις προδιαγραφές της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !