Τα μελλοντικά iPhone θα μπορούσαν να έχουν ισχυρότερο κάλυμμα γυαλιού που είναι δύσκολο να σπάσει

0
Η Apple είναι μία από τις λίγες εταιρείες που έχει το δικαίωμα να κάνει μάρκετινγκ. Η εταιρεία μας έχει φέρει πολλούς όρους μάρκετινγκ όπως Retina Display, Face ID και άλλα. Σήμερα το US Patent & Trademark Office δημοσίευσε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple που περιγράφει λεπτομερώς την ισχυρότερη οθόνη κάλυψης και το περίβλημα γυαλιού για μελλοντικές συσκευές. 
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εξηγεί πώς τα Spiral Grain Coatings στη γυάλινη δομή του iPhone μπορούν να το κάνουν πιο δυνατό και πιο ανθεκτικό στις ζημιές. Είναι ενδιαφέρον ότι το γυαλί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα της Apple όπως το iMac και ακόμη και το Apple Watch. Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ήδη «Η δημιουργία σκληρότερου γυαλιού δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Είναι η μοριακή επιστήμη. " Το τελευταίο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple συμφωνεί με τη δήλωση αποστολής μάρκετινγκ.
Πολλά από τα πρόσφατα iPhone έρχονται με ένα γυαλί πίσω. Περιττό να πούμε ότι η γυάλινη πλάτη είναι ευαίσθητη σε γρατσουνιές και ακόμη και ρωγμές σε ορισμένες περιπτώσεις. Η Apple πιστεύει ότι οι αντιανακλαστικές επικαλύψεις και οι αντι-γρατσουνιές επικαλύψεις δεν αρκούν. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επικαλύψεις μπορούν δυνητικά να δημιουργήσουν συγκέντρωση καταπόνησης η οποία με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο του γυαλιού σε υψηλά επίπεδα τάσης.

Η ευρεσιτεχνία αναφέρει ένα διαφανές περίβλημα με ένα γυάλινο στρώμα τοποθετημένο πάνω από την μπροστινή όψη της συσκευής. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, στρώματα λεπτού υμένα μπορούν να ψεκάζονται στο περίβλημα με τη βοήθεια μιας οποιασδήποτε τεχνικής εναπόθεσης ατμών. Η επίστρωση θα εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς και αναμένεται να προσφέρει αντιανακλαστική και αδιαφανή στρώση. Με άλλα λόγια, φαίνεται σαν μια λύση σε όλα τα διαρθρωτικά προβλήματα.

Η γυάλινη δομή θα δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας πολλαπλά στρώματα επικάλυψης που δημιουργούνται με τη χρήση πολυκρυσταλλικών υλικών με κόκκους που αναπτύσσονται σε ένα σπειροειδές σχήμα. Είναι πολύ κοινό για τις οθόνες iPhone να σπάνε όταν πέφτουν. Εάν η τεχνολογία του παραπάνω διπλώματος ευρεσιτεχνίας εφαρμοστεί με επιτυχία, τα μελλοντικά προϊόντα της Apple θα είναι πιο ανθεκτικά και σχετικά δύσκολα να σπάσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !