iOS 14: ένας ενσωματωμένος μεταφραστής και πλήρης υποστήριξη Apple Pencil για το Safari

0
Το iOS 14 θα είναι μια ενδιαφέρουσα ενημέρωση για όλους εκείνους που έχουν πρόβλημα να κατανοήσουν τις γλώσσες άλλων χωρών. Σύμφωνα με το 9to5Mac , το Safari θα ενσωματώσει έναν μεταφραστή για να μεταφράσει τους ιστότοπους, όπως μπορούμε ήδη να κάνουμε σήμερα με τη μετάφραση της Google ή από άλλες υπηρεσίες. 
Το ισχυρό σημείο είναι ότι οι μεταφράσεις θα γίνονται απευθείας στο iPhone ή το iPad, αντί να βασίζονται σε μια υπηρεσία που απαιτεί το Διαδίκτυο. Τα πάντα θα διαχειρίζονται από το νευρικό τσιπ που ειναι ενσωματωμένο στους επεξεργαστές του iPhone και του iPad. Κανένα στοιχείο δεν θα χρειάζεται έξω από τη συσκευή και δεν απαιτείται υπηρεσία τρίτου μέρους, κάτι που αποτελεί θετικό σημείο για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής.

Αυτός ο μεταφραστής θα πρέπει να είναι διαθέσιμος για κάθε ιστότοπο και οι χρήστες θα μπορούσαν επίσης να ζητήσουν από το Safari να μεταφράσει όλους τους ιστότοπους που είναι σε γλώσσα διαφορετική από τη δική τους, και αυτό θα γίνεται αυτόματα. Προσδιορίζεται επίσης ότι μια μετάφραση δεν θα απαιτούσε τη φόρτωση της σελίδας.

Ο μεταφραστής στο Safari θα ήταν μόνο η αρχή. Η Apple θα δοκιμάσει επίσης το σύστημά της σε άλλες εφαρμογές, όπως το App Store. Οι χρήστες θα μπορούσαν έτσι να μεταφράσουν τα αρχεία της εφαρμογής εάν είναι σε διαφορετική γλώσσα.

Επιπλέον, το Safari στο iPadOS 14 θα υποστηρίζει πλήρως το Apple Pencil. Ο χρήστης θα μπορούσε να κάνει κύλιση (όπως συμβαίνει ήδη σήμερα), να σχεδιάσει και άλλα. Αυτό θα μπορούσε επίσης να προσφέρεται σε άλλα προγράμματα περιήγησης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !