Το σφάλμα του Unc0ver θα μπορούσε να ενημερώσει αυτόματα το iPhone σας που ειναι Jailbroken στο iOS 13.5.1

0
Η Apple κυκλοφόρησε χθες την ενημέρωση του iOS 13.5.1 για να διορθώσει την ευπάθεια "0 ημερών" που χρησιμοποιούσε το Unc0ver για το jailbreak τους.
Αν νομίζετε πως είστε ασφαλείς και δεν θα αναβαθμίσετε κατά λάθος τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. 
Η ομάδα Pwn20wnd του Unc0ver δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Twitter επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει ένα σφάλμα στις τελευταίες εκδόσεις του Unc0ver που κάνει το αντίθετο στης προτίμησης του χρήστη για τις αυτόματες ενημερώσεις. Αυτό σημαίνει, ακόμη και αν έχετε απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση, το iPhone σας θα μπορούσε να καταλήξει να ενημερώνεται αυτόματα.
Η λύση σε αυτό το πρόβλημα έως ότου η ομάδα του Unc0ver κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση είναι να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα την επιλογή "Απενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων" στις ρυθμίσεις του Unc0ver και στη συνέχεια να επανεκκινήσετε ξανά τη συσκευή σας για να αποτρέψετε την ενημέρωσή της στο iOS 13.5.1. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολλά tweak jailbreak όπως το OTAdisabler για να αποτρέψετε την αυτόματη ενημέρωση του iPhone σας στο iOS 13.5.1.

Η Apple εξακολουθεί να υπογράφει το iOS 13.5, οπότε ακόμα κι αν το iPhone σας έχει ενημερωθεί, μπορείτε να κάνετε υποβάθμιση σε αυτό. Ωστόσο, η εταιρεία πιθανότατα θα σταματήσει να υπογράφει το iOS 13.5 νωρίτερα, οπότε φροντίστε να υποβαθμίσετε το iPhone σας το συντομότερο δυνατό. Δεδομένου ότι το iOS 13.5.1 δεν φέρνει βελτιώσεις χρηστικότητας ή άλλες νέες δυνατότητες, δεν χρειάζεται να ενημερώσετε το iPhone σας.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !