iOS 14: Η Apple θα εγκρίνει τις εφαρμογές για την αντικατάσταση του Safari και του Mail

0
Η αλλαγή των προεπιλεγμένων εφαρμογών είναι στα νέα χαρακτηριστικά στο iOS 14. Αρχικά είναι λίγο περιορισμένη επειδή η Apple επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μόνο τις προεπιλεγμένες εφαρμογές για το πρόγραμμα περιήγησης και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία του Διαδικτύου.  
Ο Craig Federighi, αντιπρόεδρος της Apple για το iOS και το macOS, συζήτησε αυτό το θέμα σήμερα με τον Marques Brownlee.



Γιατί μόνο το πρόγραμμα περιήγησης και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ο Craig Federighi λέει ότι αυτά είναι τα δύο είδη που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από πελάτες με iPhone ή iPad. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι το iOS ενδέχεται να ανοίξει και σε άλλες κατηγορίες στο μέλλον, για παράδειγμα, μπορεί να είναι δυνατή η τοποθέτηση των Χαρτών της Google στη θέση των Χαρτών.

Καθορίζει επίσης ότι οποιαδήποτε εφαρμογή δεν μπορεί να δηλωθεί ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ή ως προεπιλεγμένος πελάτης των email. Η Apple θα παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα ή όχι, αλλά ο Craig Federighi διασφαλίζει ότι τα προγράμματα περιήγησης όπως ο Firefox και το Chrome θα επικυρωθούν χωρίς πρόβλημα.
Ο Firefox και το Chrome, για παράδειγμα, είναι πλήρη προγράμματα περιήγησης. Αυτό δεν συμβαίνει με το Facebook ή το Twitter που μπορούν να ανοίξουν συνδέσμους, αλλά δεν λειτουργούν ως προγράμματα περιήγησης.  Το ίδιο ισχύει και για άλλες εφαρμογές που μπορούν να ανοίξουν συνδέσμους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !