iOS 14: H Siri προσφέρει εφαρμογές για την τακτοποίηση της αρχικής οθόνης σας

0
Η αρχική οθόνη του iPhone μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια μετά το iOS 14 αφού με τα διαφορα Widgets οι διαμορφώσιμες διαστάσεις θα αλλάξουν πολύ από τα πλέγματα των εικονιδίων.  
Μικρή επιπλέον βελτίωση, υπάρχει επίσης και με ένα Widget που θα ομαδοποιεί στην αρχική οθόνη των εφαρμογών στο iPhone που προτείνει η Siri (μια λίστα που καταρτίζεται κυρίως από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές μας). Το Siri Widget βρίσκεται στο κάτω μέρος της λίστας των διαθέσιμων Widgets και το περιεχόμενό του μπορεί φυσικά να τροποποιηθεί, εφαρμογή από εφαρμογή.

Δεδομένου ότι οι εφαρμογές εμφανίζονται εδώ σε ένα Widget, δεν θα αντιδράσουν στην πίεση (ισοδύναμη με το Force Touch) και δεν θα εμφανίζουν τα μαξιλάρια ειδοποιήσεων (στην περίπτωση που φυσικά μπορούν να τα εμφανίσουν).Αυτό το Widget "Siri Suggestion" θα ενδιαφέρει αναμφίβολα όλους όσοι διστάζουν να επιλέξουν τις εφαρμογές τους στην αρχική οθόνη και ειναι σίγουρα πολλοί άνθρωποι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !