Το iOS 14 θα υποστηρίζει όλα τα iPhone που ειναι συμβατά με το iOS 13

0
Το iOS 14 θα πρέπει να μπορεί να εγκατασταθεί σε όλα τα iPhone και iPod touch που μπορούν ήδη να εκτελέσουν το iOS 13. Αυτές οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο και συζητούνται ξανά σήμερα. 
Σύμφωνα με το The Verifer, η Apple δεν θα εγκαταλείψει την υποστήριξη για τα παλιά της iPhone. Το iOS 14 θα ειναι συμβατό με:

iPhone SE (2020)
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone SE (2016)
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPod touch 7G

Αυτή η ανακοίνωση είναι ιδιαίτερα καλή είδηση ​​για όλους τους κατόχους iPhone 6s, iPhone 6s Plus και iPhone SE (2016). Αυτά κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2016 (αλλά έχουν τον ίδιο επεξεργαστή) και θα εξακολουθούν να δικαιούνται νέα αντικείμενα. Ωστόσο, το iOS 15 πιθανόν δεν θα προσφέρεται σε αυτά τα μοντέλα.

Όσον αφορά το iPad, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ως έχει ακόμη η κατάσταση. Αλλά αν υποθέσουμε ότι τα μοντέλα που μπορούν ήδη να τρέξουν το iPadOS 13 θα έχουν όλα iPadOS 14, τότε θα βρούμε τα iPad Air 2, iPad Air 3, iPad mini 4, iPad mini 5, iPad 5ης γενιάς, iPad 5ης γενιάς, iPad 6ης γενιάς 7η γενιά και όλα τα iPad Pro.

Το iOS 14 θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού WWDC της Apple. Η πρώτη έκδοση beta θα προσφερθεί στους προγραμματιστές της διαδικασίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !