Το iOS 14 φέρνει τη δυνατότητα QuickTake από το iPhone 11 στο iPhone XR και στο iPhone XS

0
Με την ενημέρωση του iOS 14, η Apple φέρνει τη δυνατότητα QuickTake που βρίσκεται στη σειρά των iPhone 11 και iPhone 11 Pro στη σειρά των iPhone XR και iPhone XS. 
Η Apple έκανε το ντεμπούτο της τη λειτουργία QuickTake με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11 πέρυσι. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν γρήγορα την εγγραφή ενός βίντεο κρατώντας απλώς πατημένο το κουμπί του κλείστρου ενώ βρίσκονται σε λειτουργία φωτογραφίας στην εφαρμογή της Κάμερας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε το κουμπί κλείστρου προς τα δεξιά εάν θέλετε να συνεχίσετε την εγγραφή του βίντεο ή απλά να αφαιρέσετε το δάχτυλό σας από το κουμπί εάν θέλετε να σταματήσετε την εγγραφή. Το QuickTake είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που έχετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως την εγγραφή βίντεο ή απλώς θέλετε να εγγράψετε ένα μικρό βίντεο για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός από το QuickTake, η Apple έχει εισαγάγει δύο άλλες σημαντικές αλλαγές στην εφαρμογή Κάμερα στο iOS 14. Πέρα απο την επιλογή για γρήγορη εγγραφή βίντεο QuickTake κρατώντας πατημένο το κουμπί μείωσης της έντασης υπάρχει και η δυνατότητα να μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες ριπής πατώντας το κουμπί αύξησης έντασης. Και οι δύο αυτές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένα iPhone και μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν από τις ρυθμίσεις της κάμερας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !