Προβλήματα και σφάλματα του iOS 14 Beta που έχουν ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής

5
Η Apple κυκλοφόρησε την πρώτη έκδοση beta του iOS 14 και του iPadOS 14 για τους εγγεγραμμένους προγραμματιστές μετά το τέλος της έναρξης του WDWC 2020. Δεδομένου ότι αυτή είναι η πρώτη έκδοση beta του iOS 14 και του iPadOS 14, είναι βέβαιο ότι θα έχει και πολλά λάθη.  
Υπάρχουν πολλά σφάλματα και ζητήματα σταθερότητας στην έκδοση beta του iOS 14 των προγραμματιστών και εάν σκέφτεστε να το εγκαταστήσετε στο iPhone / iPad σας, θα πρέπει να γνωρίζετε αυτά τα σφάλματα.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τέτοια σφάλματα και ζητήματα σταθερότητας που έχουν μέχρι στιγμής ανακαλυφθεί στο iOS 14 beta.

Προβλήματα και σφάλματα iOS 14 Beta ανακαλύφθηκαν μέχρι στιγμής

1)Το widget "Favorites" δεν αποτελεί μέρος της beta.
2)Ορισμένες συσκευές HomeKit δεν λειτουργούν σωστά με το iOS 14 beta.
3)Τα email δεν συγχρονίζονται σωστά με την εφαρμογή Stock Mail. Κάποιος πρέπει να ανοίξει την εφαρμογή και να ανανεώσει χειροκίνητα για να πάρει τα νέα μηνύματα.
4)Τα αγαπημένα δεν εμφανίζονται στην εφαρμογή "Τηλέφωνο" ή στην εφαρμογή "FaceTime".
5)Λείπει η δυνατότητα επιλογής πολλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύροντάς την εφαρμογή Mail.
6)Η εγκατάσταση της ενημέρωσης beta των iPadOS 14 και iOS 14 διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο και η διακοπή της ενημέρωσης θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων.
7)Η συντόμευση της Siri ή προσβασιμότητας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας την πλήρη πρόσβαση στο πληκτρολόγιο.
8)Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η δημιουργία προσαρμοσμένων επαναλαμβανόμενων συμβάντων στην εφαρμογή Ημερολόγιο.
9)Το κεντρο ελέγχου ενδέχεται να μην εμφανίζεται όταν καλείται. Η επανεκκίνηση διορθώνει προσωρινά το πρόβλημα.
10)Η εφαρμογή Home ενδέχεται να τερματιστεί ή να διακοπεί τυχαία.
11)Ορισμένες από τις νέες γλώσσες ενδέχεται να έχουν μη ευθυγραμμισμένη διάταξη ή θα μπορούσαν να εμφανίζονται ως κομμένες κατά τη χρήση της λειτουργίας Quicktype.
12)Η εφαρμογή Χάρτες Apple ενδέχεται να μην παρέχει οδηγίες οδήγησης σε ορισμένες περιπτώσεις. Επανεκκινήστε το iPhone σας για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.
13)Εάν βρίσκεστε στην ΕΕ και το iPhone σας υπόκειται στο όριο έντασης ήχου της ΕΕ, ενδέχεται να μην μπορείτε να αυξήσετε την ένταση των ακουστικών πάνω από το όριο 80% χρησιμοποιώντας τα κουμπιά έντασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο ελέγχου για να παρακάμψετε αυτό το σφάλμα προς το παρόν.
14)Οι ειδοποιήσεις Haptic Touch on Mail στο Κέντρο ειδοποιήσεων δεν εμφανίζουν το περιεχόμενο του μηνύματος.
15)Το widget Time Screen ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλα τα iPhone.
16)Δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτοματοποίηση χρησιμοποιώντας συντομεύσεις Siri κατά το κλείσιμο μιας εφαρμογής.
17)Εάν το iPhone σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί Siri πριν κάνετε οποιοδήποτε νέο αίτημα.
18)Ο οικιακός αυτοματισμός που περιέχει μια συντόμευση ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά.
19)Μια επιλογή Επεξεργασία των Widget θα μπορούσε να εμφανιστεί στην αρχική οθόνη ακόμα και αν το widget δεν είναι προσαρμόσιμο.
20)Για να αλλάξετε το μέγεθος ενός υπάρχοντος γραφικού στοιχείου, θα πρέπει πρώτα να το αφαιρέσετε και μετά να το προσθέσετε ξανά.
21)Ορισμένα widget στην οθόνη κλειδώματος ενδέχεται να μην εμφανίζονται σωστά.

Περιμένετε τουλάχιστον μερικά από αυτά τα σφάλματα να επιδιορθωθούν στις επερχόμενες εκδόσεις beta του iOS 14 από την Apple. Η δημόσια έκδοση beta του λειτουργικού συστήματος που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα θα πρέπει επίσης να έχει λιγότερα σφάλματα από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Εάν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο σφάλμα ή πρόβλημα στο iOS 14 που δεν αναφέρεται παραπάνω, στείλτε ένα σχόλιο και ενημερώστε μας για αυτό! Θα πρέπει επίσης να αναφέρετε αυτά τα σφάλματα στην Apple, ώστε να μπορούν να διορθωθούν πριν από την τελική κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Κατέβασα το iOS 14 beta 2 και έχω πρόβλημα με την εφαρμογή winbank mobile app , δεν μου την ανοίγει , ενώ όλες οι άλλες εφαρμογές λειτουργούν κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ μενα λανγαρει το winbank επισης σηγΑνευει ο ηχος κλησς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ayto με τον ηχο το εχει κανενας αλλοσ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διακόπτεται συνεχεια η συνομιλια και αναγκάζομαι να παιρνω 5-6 φορεσ τον συνομιλητή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !