Glow: Ο Ηλίας Λιμναίος αλλάζει εντελώς την εμφάνιση στο iphone μας

0
Το Glow tweak κάνει την οθόνη κλειδώματος του iPhone να φαίνεται πιο διασκεδαστική, αλλά την κάνει επίσης πιο χρήσιμη προβάλλοντας χρήσιμες πληροφορίες σε widget για την Ώρα, την ημερομηνία,τη μπαταρία και άλλα. 
Με αυτό το μπορείτε να πάρετε ένα εφέ λάμψης στην οθόνη όταν εισέρχονται νέες ειδοποιήσεις. Το εφέ λάμψης θα σας ενημερώσει πότε έχει φτάσει ένα νέο μήνυμα ακόμα και αν η συσκευή σας βρίσκεται μακριά από εσάς και σε αθόρυβη λειτουργία .

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δροσερά εφέ στην οθόνη κλειδώματος κατά τη φόρτιση της συσκευής. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά εφέ για όλες τις ενσύρματες και ασύρματες λειτουργίες φόρτισης.

Όπως είπαμε νωρίτερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Glow για να προσθέσετε χρήσιμες πληροφορίες στην οθόνη κλειδώματος. Αυτό περιλαμβάνει την ώρα και την ημερομηνία, πληροφορίες φόρτισης της μπαταρίας, χωρητικότητα μπαταρίας, μικρά εικονίδια που ανήκουν σε εφαρμογές που έχουν ειδοποιήσεις σε εκκρεμότητα και άλλα. Ο προγραμματιστής έχει επίσης υποσχεθεί να προσθέσει περισσότερα widget στις μελλοντικές ενημερώσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει widgets για Weather, Heart Rate μεταξύ άλλων.

Το Glow tweak είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, καθώς από τις ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θέλετε να εμφανίζονται ή να τις αποκρύψετε από την οθόνη που εμφανίζονται. Εκτός από αυτό μπορείτε να το εξατομικεύσετε με τα αγαπημένα σας χρώματα, την προτιμώμενη φωτεινότητα, τον χρόνο αλλαγής για το εφέ λάμψης και την αλλαγή της γραμματοσειράς.

Ρυθμίσεις Glow

Ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του tweak είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε πολλές προεπιλογές. Επομένως, αν θέλετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλαπλών εμφανίσεων, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τις αλλάξετε εύκολα. Το Glow έρχεται με μια σειρά από προεπιλογές κατασκευασμένες από προγραμματιστές και επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους.

Για όσους από εσάς ανησυχείτε για υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας, μην προβληματίζεστε το Glow. Διατηρεί την μπαταρία της συσκευής απενεργοποιώντας το εφέ Glow μετά από καθορισμένο χρόνο αδράνειας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Glow tweak από το ιδιωτικό repo του προγραμματιστή (https://limneos.net/repo). Το τσίμπημα κοστίζει 2,79 $ και λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις iOS μεταξύ iOS 12 έως iOS 13.

Λειτουργεί επίσης με όλα τα μοντέλα iPhone και iPad και δεν απαιτείται να διαθέτετε ενα OLED iPhone για να χρησιμοποιήσετε αυτό το tweak. Ωστόσο, τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα σε μια οθόνη OLED.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !