Το iOS 13 είναι εγκατεστημένο στο 81% του iPhone και στο 73% των iPad

0
Λίγες μέρες πριν από την ομιλία του WWDC 2020, η Apple παρουσιάζει τα νέα κοινόχρηστα στοιχεία εγκατάστασης για iOS 13 και iPadOS 13. Τα προηγούμενα δεδομένα δημοσιεύθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο . 
Το iOS 13 είναι τώρα εγκατεστημένο στο 81% των iPhone. Το ποσοστό ανεβαίνει στο 92% αν λάβουμε υπόψη και τα iPhone που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγκριτικά, ήταν 70% τον περασμένο Ιανουάριο και 77% λαμβάνοντας υπόψη και τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά του, το iPadOS 13 είναι εγκατεστημένο στο 73% των iPad. Το ποσοστό πάει στο 93% για τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν από το 2016. Τον περασμένο Ιανουάριο, τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 57% και 79%.

Αυτά τα δεδομένα κοινοποιούνται δύο ημέρες πριν από την παρουσίαση των iOS 14 και iPadOS 14 από την Apple στο WWDC. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 7 μ.μ. Θα δούμε αν το iOS 14 θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από το iOS 13 για το τμήμα της εγκατάστασης. Όλα θα εξαρτηθούν από τις νέες δυνατότητες και ειδικά από τη σταθερότητα της τελικής ενημέρωσης.

Θυμόμαστε για παράδειγμα το iOS 11 που ήταν γεμάτο σφάλματα. Ήταν περίπλοκο και για το iOS 13 στην αρχή, αλλά η κατάσταση έχει βελτιωθεί τις εβδομάδες με πολλές διορθωτικές ενημερώσεις να κυκλοφορούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !