WWDC 2020: Η Apple προετοιμάζεται για το Keynote με νέα αρχική σελίδα

0
Η Apple ενημέρωσε την αρχική σελίδα του ιστότοπού της για να προετοιμάσει την κεντρική ομιλία του WWDC 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στις 7 μ.μ.. Όλοι όσοι επισκέπτονται τον ιστότοπο δεν μπορούν να χάσουν την εκδήλωση.
"Πλήρης ζωντανη μετάδοση σύντομα. Ελάτε μαζί μας στις 7 μ.μ. τη Δευτέρα όπου ξεκινά το πρώτο Παγκόσμιο Συνέδριο για τους προγραμματιστές, " αναφερει η Apple στον ιστότοπό της. Το κείμενο περιβάλλεται από Animojis τα οποία όλα χωρίς εξαίρεση χρησιμοποιούν ένα MacBook. Αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου ασήμαντη: Η Apple θα ανακοινώσει τη μετάβαση στο Mac ARM τη Δευτέρα.

Η Apple προσφέρει επίσης έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα που περιέχει τις προηγούμενες βασικές σημειώσεις. Έξι αναφέρονται ως βασικές σημειώσεις για τον Ιούνιο του 2018, τον Σεπτέμβριο 2018, τον Οκτώβριο του 2018, τον Μάρτιο του 2019, τον Ιούνιο του 2019 και τον Σεπτέμβριο του 2019. Το WWDC 2020 θα προστεθεί τη Δευτέρα. Επιπλέον, η Apple μοιράζεται έναν σύνδεσμο προς τον χώρο για τους προγραμματιστές της και καλεί να πραγματοποιήσει καποιος λήψη της εφαρμογής Apple Developer που είναι διαθέσιμη σε iOS, tvOS και πρόσφατα σε macOS .

Ο Ελληνικός ιστότοπος της Apple δεν έχει ακόμη ενημερωθεί. Υποψιαζόμαστε όμως ότι θα υπάρξει αλλαγή αυτό το Σαββατοκύριακο ή τη Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !