Η Apple κλείνει ξανά τα καταστήματα της Apple λόγω του κορανοϊού

0
Η Apple έκλεισε για πρώτη φορά όλα τα Apple Stores παγκοσμίως (εκτός από την Κίνα) τον περασμένο Μάρτιο λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό. Κάποια καταστήματα στη συνέχεια άνοιξαν ξανά σε μερικές χώρες. Αλλά η Apple επιλέγει ξανά το κλείσιμο σε ορισμένες περιοχές. 
Ο κατασκευαστής ανακοίνωσε σήμερα το κλείσιμο των 11 Apple Stores στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του αριθμού των περιπτώσεων ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον Covid-19, ο οποίος αυξάνεται σε ορισμένες πολιτείες. Τα 11 Apple Stores βρίσκονται στη Φλόριντα, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα και την Αριζόνα.

«Λόγω των σημερινών συνθηκών του Covid-19 σε ορισμένες από τις κοινότητες που εξυπηρετούμε, κλείνουμε προσωρινά τα καταστήματα σε αυτές τις περιοχές. Λαμβάνουμε αυτό το μέτρο με μεγάλη προσοχή καθώς παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και ελπίζουμε ότι οι ομάδες και οι πελάτες μας θα επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό », δήλωσε η Apple στο CNBC .

Τα 11 κλειστά καταστήματα της Apple έχουν ως εξής:

Φλόριντα: Waterside Shops et Coconut Point
Βόρεια Καρολίνα: Southpark και Northlake Mall
Νότια Καρολίνα: Haywood Mall
Αριζόνα: Chandler Fashion Center, Scottsdale Fashion Square, Arrowhead, SanTan Village, Scottsdale Quarter και La Encantada.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !