WWDC: Η εφαρμογή Apple Events for keynote ενσωματώνεται στην εφαρμογή Apple TV

0
Η Apple έκανε μια αλλαγή στην εφαρμογή Apple Events για την Apple TV. Είναι πλέον ενσωματωμένη στην εφαρμογή Apple TV. Αυτή η αλλαγή έρχεται λίγες μέρες πριν από το WWDC 2020 και την κεντρική ομιλία. 
Η εφαρμογή Apple Events σάς επιτρέπει να προβάλετε ή να ελέγξετε τις βασικές σημειώσεις της Apple. Αυτά που επισημαίνονται αυτή τη στιγμή είναι η βασική σημείωση του περασμένου Σεπτεμβρίου όταν ανακοινώθηκαν τα iPhone 11s και η βασική σημείωση του WWDC του 2019. Το ακόλουθο μήνυμα εμφανίζεται όταν ανοίγει η εφαρμογή:

Οι εκδηλώσεις της Apple είναι τώρα στην εφαρμογή Apple TV. Ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV για να παρακολουθήσετε ζωντανά τις τελευταίες ειδικές εκδηλώσεις της Apple ή να βρείτε τις προηγούμενες ανακοινώσεις.

Η βασική σημείωση του WWDC 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στις 7 μ.μ. μπορεί να προβληθεί από την εφαρμογή Apple TV μέσα στο Apple TV. Όσοι δεν το διαθέτουν μπορούν να μεταβούν στο Apple.com, στην εφαρμογή Apple Developer ή ακόμα και στο YouTube σε αυτήν τη διεύθυνση .

Η βασική σημείωση θα είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψετε το iOS 14, macOS 10.16, tvOS 14, watchOS 7, τη μετάβαση στο Mac ARM και άλλα. Τουλάχιστον ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις. Η έκδοση beta για λειτουργικά συστήματα θα προσφερθεί αμέσως.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !